Informatii ingrijoratoare despre Aura Urziceanu! Ce se intampla acum cu artista

Celebra interpreta de jazz a parasit Romania, in urma cu mai multi ani, dupa ce, spune ea, romanii i-au lasat un gust amar.

Aura Urziceanu a fost una dintre artistele de top din Romania care canta jazz intr-un mod dumnezeieste.

In urma cu mai multi ani ea a luat o decizie care a surprins pe toata lumea: a decis sa plece definitiv din Romania, si sa se mute in Canada, aratandu-se revoltata fata de acest popor.

„Pacat ca in toti acesti multi, multi ani petrecuti aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simtamantul de roman.

Mi-ar fi prins atat de bine si m-ar fi scutit de dezamagirea, ruptul sufletului, nervii si imbolnavirea sufleteasca pe care am suferit-o si cu care am plecat din Romania.

Dupa cinci ani de uratenii, rautati si asa cum mi s-au infatisat romanii in majoritate, nu-mi dau nici cea mai mica portita de a-i intelege, admite… dimpotriva! Sunt goi, fara constiinta, fara suflet, fara educatie. Sunt 97-98% rai la suflet, invidiosi, urati,

dementi si de o lasitate josnica! Sunt foarte periculosi, ca te aduc in stare sa-i vanezi si sa-i impusti! Nu ma recunosc sub nicio forma prin defectele lor … si sunt plini. Tocmai de aceea renunt la cetatenia romana!„, a precizat artista pe blogul personal, potrivit ciao.ro

Furia Aurei Urziceanu pe romani pare sa fi avut un motiv banal: in 2011, unul dintre colaboratorii Wikipedia i-a adaugat in CV etnia roma. Revoltata, ea a eliminat informatia si a blocat editarea paginii.

„Romaneii… Grup mare de cel putin 90% impostori si temporari pe pamantul sfant romanesc! Fiecare nationalitate are etnia ei de tigani. (…) N-am absolut nimic de admirat la ei si niciodata n-am avut vreo legatura cu ei. Nu sunt fana tiganilor„, ar fi scris artista pe blogul ei, la acea vreme.

Aura Urziceanu are probleme de sanatate

Nici colegii ei de breasla nu au scapat de „aprecierile” vedetei, care a scris cuvinte dure la adresa unor cantareti precum Marcel Pavel sau Angela Similea. Mai mult chiar,

Aura Urziceanu ii transmite un mesaj „special” interpretei Mihaela Mihai, despre care spune ca e „o mincinoasa”, dar si ca aceasta canta „ca o mitraliera, fortat, fara nicio simtire”.

Pe de alta parte, unii sustin ca un grup de vandali modifica de ceva timp postarile pe blogul ei, dar si pagina de Wikipedia. Insa, chiar si in acest conditii, Aura Urziceanu nu a iesit public sa lamureasca situatia.

Aura Urziceanu, care locuieste acum in Toronto, a fost invitata la sfarsitul lunii noimebrie sa participe la un festival de jazz organizat in Ploiesti, insa organizatori au fost anuntati ca artista nu va mai onora invitatia, desi o acceptase, din cauza unor probleme medicale.