Aurelian Temișan este în doliu! Ce persoană apropiată a pierdut artistul

Deși îl știm mereu pe Aurelian Temișan cu zâmbetul pe buze și plin de energie, uneori, viața îl ia prin surprindere fix când se așteaptă mai puțin.

Artistul este în doliu și și-a deschis sufletul în fața celor de pe rețelele de socializare! Ce persoană apropiată a pierdut? 

  • Aurelian Temișan este în doliu!
  • Ce persoană apropiată a pierdut artistul?
  • Mesajele de condoleanțe curg în lanț pe pagina de socializare a juratului de la ”Te cunosc de undeva”!

Aurelia Temișan se numără printre cele mai bune voci de la noi din țară. O fire deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze și plin de energie, uneori, viața îl ia prin surprindere fix când se așteaptă mai puțin.

Artistul a postat mai multe fotografii cu fundal negru pe rețelele de socializare, reușind să ridice un semn de întrebare tuturor celor care îl apreciează.

Aurelian Temișan este în doliu

Nașul lui s-a stins din viață, iar juratul de la ”Te cunosc de undeva” este copleșit de durere. Mesajele de condoleanțe și de tristețe curg în lanț pe contul de Facebook al lui Aurelian Temișan, iar cei care îl iubesc și îl susțin îi transmit gânduri bune și încurajări.

”Sincere condoleanțe Odihna și lumina veșnică!/ Condoleanțe sincere familiei și Dumnezeu să l aibă în pază !/ Sincere condoleanțe !!!

Odihna veșnică alături de îngeri…!!!!🖤/ Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte!”, sunt câteva dintre mesajele pline de tristețe ale celor din mediul online.

În urmă cu o zi, Aurelian a postat o fotografie alături de frumoasa sa soție și se arăta mai îndrăgostit ca niciodată. Cei doi au o căsnicie de peste 20 de ani și formează unul dintre cele mai stabile

cupluri din showbizul românesc. Desigur că ipostaza celor doi a venit însoțită de un mesaj emoționant pe care artistul i l-a dedicat Monicăi Davidescu.

”Doar calamitatile naturale nu pot fi prevazute si de cele mai multe ori nu au o finalizare fericita.

In rest, toate celelalte stau in puterea noastra de decizie.Nu va grabiti in a actiona, indiferent de ce presiuni se fac in jur.

Luati-va timpul necesar si raspundeti, in primul rand, cu un zambet.”, a scris el. scrie spynews.ro