Toți se tem pentru viața Biancăi Drăgușanu, după ce au văzut-o complet desfigurată! Mesajele sunt halucinante: „Vrei să te omoare?”

Bianca Drăgușanu i-a îngrijorat pe toți, după ce au apărut în presă filmări și imagini cu ea în urma bătăii crunte pe care a încasat-o recent.

În urmă cu o zi, lumea showbiz-ului era zguduită de vestea că Bianca Dragușanu a fost bătută cu bestialitate și

cu toate că nu a vorbit încă deschis despre acest subiect, au apărut imagini în care se vede foarte clar că vedeta a fost agresată.

Fanii sunt îngrijorați pentru Bianca Drăgușanu, după ce au văzut-o desfigurată 

Cu fața umflată și vânătă la ochi, blondina a fost suprinsă de CANCAN.RO în timp ce cobora din mașina lui Alex Bodi, abia ținându-se pe picioare. De data aceasta nu purta ochelari de soare care să îi acopere chipul desfigurat, iar fotografiile cu pricina au șocat o țară întreagă. 

Mai mult decât atât, pe contul de socializare al Biancăi Drăgușanu au început să apară numeroase comentarii prin care fanii ei își exprimă îngrijorarea.

Internauții sunt îngrijorați că nu știu ce s-a întâmplat, de fapt, cu fosta soție a lui Victor Slav, și se tem pentru viața acesteia.

Mai ales că se știe de mult timp faptul că Bianca are probleme serioase la ambele picioare, probleme rezulatate tot în urma unor bătăi, pe care le-a încasat la vârsta de 20 de ani de la un fost iubit. Mesajele celor care o apreciază pe blondină sunt extrem de multe, dar unul atrage atenția în mod special. Un bărbat o critică dur pe Bianca pentru că suportă astfel de comportamente. 

„Câtă bătaie mai duci, măi femeie? Vrei să te omoare??? Vai de capul tău”, a scris un internaut pe contul de socializare al Biancăi Drăgușanu. 

Ce a declarat Bianca înainte să apară imaginile în presă? A apărut cu ochelari de soare pe ochi și a promis că își va da toate „măștile” jos

„Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați. Ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram. scrie wowbiz.ro