BIANCA DRĂGUȘANU, IEȘIRE „DEMONSTRATIVĂ” LA MALL DUPĂ BĂTAIE. ALEX BODI A “TALONAT-O” ÎNDEAPROAPE

La doar o zi distanță după ce au ieșit la iveală detalii șocante despre evenimentul violent care s-a petrecut între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi – vedeta, pur și simplu, a fost snopită în bătaie –  cei doi încearcă, pe toate căile, să ”salveze” aparențele. Controversatul cuplu a ieșit la mall, „demonstrativ”, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

În urmă cu puțin timp, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bianca Drăgușanu și pe Alex Bodi într-un centru comercial situat în partea de nord a Capitalei. După ce au dat o scurtă tură prin câteva magazine de haine – ”mimând” mai mult o sesiune de shopping – Bianca și Alex Bodi au părăsit mall-ul.

În zadar a încercat Bianca Drăgușanu să ascundă urmele episodului violent. Cu toate că și-a ascuns privirea sub o pereche de ochelari de soare,

vânătaia de la ochi se zărea prin lentilă. După bătaia încasată, chipul Biancăi aduce cu fața unui boxer profesionist, care a ”încasat” serios în ringul de box.

Pesemne că își revine extrem de greu după ”tortura” la care a fost supusă. Față de ziua de ieri, vedeta părea însă că își găsește echilibrul mai ușor și se deplasează fără ajutorul iubitului.

De remarcat că Alex Bodi a păstrat distanța socială, iar în momentul când s-au urcat în bolidul de lux, afaceristul nu s-a mai oferit să o ajute pe iubita lui.  Semn clar că tensiunea încă există în controversatul cuplu din showbiz, iar ieșirea de la mall ar fi fost, în fapt, doar o ”mișcare” de imagine.

Bianca, ”torturată” de Alex Bodi?

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi existat unele tensiuni care au escaladat într-o manieră terifiantă. După o ceartă aprinsă, lucrurile se pare că au scăpat de sub control, iar blondina a fost din nou agresată de iubit.

Conform surselor noastre, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de musculosul afacerist, iar întregul episod înforător ar fi durat nici mai mult, nici mai puțin de cinci ore (!!!), timp în care Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă unor violențe ieșite din comun.

Așa cum v-am dezvăluit, în premieră, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă într-o stare extrem de uluitoare. Pe lângă faptul că abia se putea ține pe picioare, blondina avea urme vizibile de violență. Avea fața tumefiată și era extrem de vânătă la un ochi. Semn clar că episodul violent a lăsat urme adânci pe chipul vedetei.

Bianca Drăgușanu a bifat două mariaje eșuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. scrie cancan.ro