Andreea Podărescu urlă de durere, după ce a aflat că fiul său are leucemie. ”Doamne, nu mi-l lua. Ia-mă pe mine”

Andreea Podărescu își urlă durerea pe internet. Recent a aflat că fiul ei are leucemie, iar acum speră la o minune și ca acesta să fie salvat. 

  • Andreea Podărescu își urlă durerea! Fiul ei are leucemie!
  • Vedeta speră la o minune!

Sunt momente grele pentru Andreea Podărescu. După ce s-a luptat mult timp pentru copilul ei, acum micuțul de trei ani a fost diagnosticat cu leucemie. Bruneta își urlă durerea!

Andreea Podărescu își urlă durerea! Fiul ei are leucemie!

Andreea Podărescu trece printr-o perioadă extrem de grea. Recent s-a prezentat cu fiul ei la spital, după câteva probleme de sănătate, însă în urma mai multor investigații a primit un răspuns crunt din partea medicilor.

Bruneta a aflat de la cadrele medicale că fiul său are leucemie, iar acum cel mic se află internat la secție de terapie intensivă și se luptă pe un pat de spital.

Bruneta a postat un mesaj pe contul său de socializare plin de durere. Andreea Podărescu ”se ceartă” cu Dumnezeu pentru ceea ce se întâmplă acum în viața sa.

”Doamne …..dă-mi mie toată durerea lui ! Ia-ma Doamne la tine …numai lasămi copilul sănătos și în viață! E copilul meu DOAMNE ! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m am rugat mult la tine ca sa mi-l trimiți în viața mea!”, a scris vedeta pe Facebook!

S-a luptat pentru a rămâne cu fiul ei!

Andreea Podărescu s-a aflat în plin conflict cu tatăl copilului său și s-a luptat mult timp pentru a putea ca ea să aibă parte de cel mic și să-l crească, după separarea de bărbat. Vedeta trece prin cele mai grele momente, iar prietenii virtuali i-au transmis sute de mesaje de susținere și se roagă alături de ea la o minune.

”E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca să ne desparți vreodată ! M -m luptat ca o fiară pt el cu toată lumea…doamne…nu mi-l lua ! Urlu doamne la tine sfâșiata de durere și cu inima aproape moartă!”, a mai spus Andreea Podărescu pe Facebook! scrie spynews.ro