Sfatul zilei 6 octombrie 2020. Zodia care se cearta cu persoana iubita

Berbec

Îndrăznește să spui tot ce ai pe suflet. Partenerul de viață va aprecia sinceritatea și deschiderea ta. Nu ezita să te implici mai mult și în chestiuni care țin de partea financiară.

Taur

Ești atras ca un magnet de o altă orientare profesională. Nu te arunca cu capul înainte și documentează-te mai mult. Numai așa vei lua cea mai bună decizie legat de cariera viitoare.

Gemeni

Te simți ușor speriat și vulnerabil. Amână toate planurile și călătoriile pentru o altă dată. Nu este un moment bun pentru a pleca la drum, stai cât mai aproape de casă.

Rac

Ești fără vlagă chiar dacă vii după un weekend în care ai lenevit. Încă nu te simți în stare să mergi la serviciu și vrei să mai stai acasă, să-ți încarci bateriile. Cere o zi liberă, nu e un capăt de țară.

Leu

Testează-ți limitele și descoperă o nouă pasiune. Este o zi ideală pentru a afla care sunt lucrurile care-ți plac. Cine știe, poate chiar pornești o afacere pe cont propriu.

Fecioară

Certuri, tensiuni și conflicte. Urmează-ți intuiția și încearcă să nu le dai apă la moară celor din jur. Stai cât mai departe de persoanele care caută scandal cu orice preț.

Balanță

Zi ideală pentru cumpărături. Ai ceva bani puși deoparte și te gândești serios să-i investești în garderobă sau în câteva obiecte de preț pentru locuință.

Scorpion

Dorință uriașă de schimbare. Te-ai săturat de aceeași rutină și plictiseală și te gândești serios să te implici mai mult legat de pasiuni. Nu duci lipsă de creativitate și inspirație.

Săgetător

Nu lua decizii radicale. Ar fi bine să te consulți cu o persoană în care ai încredere. Nu te grăbi să faci unele lucruri, s-ar putea să faci ceva greșit care nu mai poate fi reparat.

Capricorn

Decizii inspirate la locul de muncă. Ideile tale se potrivesc ca o mănușă, lucru care este observat inclusiv de superiori. Ai șanse mari să fii promovat.

Vărsător

Zi favorabilă pentru avansarea în carieră. Ai certitudinea că ești pe drumul cel bun. În sfârșit, ai timp să te ocupi mai mult de pasiunile și lucrurile care-ți fac plăcere.

Pești

Presiune uriașă la locul de muncă. Ai multe responsabilități și simți că nu le faci față. Cât despre dragoste, revii la sentimente mai bune legat de o veche relație.