Sfatul zilei 8 octombrie 2020. Zodia care primeste un cadou minunat

Berbec

Ai trecut cu bine peste câteva zile de foc, acum te poți relaxa. Indicat ar fi să-ți încarci bateriile pentru că weekend, care se anunță unul plin de distracție alături de prieteni.

Taur

Banii vin pe bandă rulantă. Nu-ți mai face griji pentru ziua de mâine, ești asigurat pe toate planurile. Axează-te mai bine pe sentimente și timpul petrecut alături de oamenii dragi.

Gemeni

Fii atent la ce se petrece în jurul tău. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa influențat de vorbele pe care le auzi în jur. Este foarte important să faci lucrurile exact cum crezi de cuviință.

Rac

Lucrurile încep să meargă tot mai bine în domeniul afacerilor. Ai găsit ideea care te va aduce pe culmile succesului. Ține și cu dinții de planurile stabilite pentru următoarea perioadă.

Leu

Conturează planurile de vacanță, nu mai este mult. Stabilește din timp unde vrei să mergi de sărbători, așa nu vei ajunge în pană de idei. Poate stai acasă, poate mergi în vizită la rude.

Fecioară

Nu ai niciun motiv să te plângi. Toate merg ca pe roate în viața ta, parcă ai primit un semn divin. Ai parte de fericire și nimic nu pare să stea în calea ta. Ești cu adevărat norocos.

Balanță

Mutarea în casă nouă a fost amânată destul. A venit momentul să îți muți lucrurile, nu crezi că îți este mai bine în propria locuință? Achiziționează obiecte de care ai nevoie, ține de bani.

Scorpion

Faci rost de bani pentru a achita datoriile și mai ales, rata la bancă. În sfârșit, poți dormi liniștit cu capul pe pernă. Nu mai trebuie să-ți faci griji legat de facturi și alte dări către stat.

Săgetător

Surpriză neașteptată din partea partenerului de viață care vrea să mai dea o șansă poveștii de iubire. Nu rata ocazia de a o lua de la capăt. Poate de data asta lucrurile vor merge altfel.

Capricorn

Schimbare majoră, nu doar în plan exterior. Te simți altă persoană de când ai renunțat la vicii, încearcă să nu te mai întorci în trecut. Privește înainte și gândește-te mai mult la viitor.

Vărsător

În ultima perioadă ai cam bătut pasul pe loc. Ar fi cazul să te implici mai mult și să faci ceva pentru tine. Nimeni nu te va împinge de la spate, ține numai de tine.

Pești

Profită din plin că ai bani și investește-i într-o mică afacere. Nu-i cheltui aiurea, altfel riști să ajungi din nou la mâna prietenilor. Ar trebui să renunți să te mai împrumuți.