Mesajul lui Raed Arafat pentru Mioara Neagu, şefa UPU Feteşti, care a murit de COVID-19: ”A căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alţii”

Vestea morții Mioarei Neagu, renumitul medic din Fetești, a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că nimeni nu se aștepta ca femeia în vârstă de 48 de ani să piardă lupta cu virusul ucigaș.

Marcat de moartea șefei UPU a fost și Raed Arafat, care și-a exprimat condoleanțele public, pe rețelele de socializare! 

  • Mesajul lui Raed Arafat pentru Mioara Neagu, şefa UPU Feteşti, care a murit de COVID-19!
  • Secretarul de stat și-a exprimat condoleanțele public!
  • Mioara a murit la 48 de ani! 

Noul coronavirus continuă să ia vieți. Este vorba despre Mioara Neagu, cel de-al 12-lea medic din România răpus de COVID-19. 

Șefa UPU Fetești a murit ieri, la vârsta de 48 de ani, la spitalul Colentina din București. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Raed Arafat: ”Pierderea colegei noastre este una dureroasă”

Marcat de moartea șefei UPU a fost și Raed Arafat, care și-a exprimat condoleanțele public, pe rețelele de socializare.

Secretarul de stat a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care a vorbit despre cei care luptă cu virusul, încercând să salveze alte vieți. Arafat susține că pierderea Mioarei este una dureroasă pentru întregul corp medical din România.

”Cei care se luptă cu virusul, încercând să salveze vieţile, fără îndoială îşi pun viaţa lor în pericol. Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi şi noapte la spitalul din Feteşti,

destinat pacienţilor cu COVID 19, este una dureroasă şi irecuperabilă pentru întregul corp medical. Ea a căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alţii. Condoleanţe colegilor şi familiei!”, a scris șeful DSU.

De asemenea, și alți colegi de breaslă sunt șocați de moartea Mioarei. Dan Noel, directorul DSP Ialomița, a adresat numai

cuvinte de laudă la adresa șefei UPU Fetești. Un medic foarte bune, devotat și o pierdere imensă pentru toată lumea.

”Este pur și simplu o tragedie. A fost un medic foarte bun, foarte devotat, iar pentru noi este o pierdere foarte grea. Suntem înmărmuriți și copleșiți de durere.”, a scris el. scrie spynews.ro