Adriana Bahmuteanu, prima declaratie dupa ce a fost acuzata ca si-a abandonat copiii

Adriana Bahmuteanu i-a dat copiii lui Silviu Prigoana de buna voie si spune ca a venit momentul ca si tatal lor sa se ocupe de cresterea si educatia micutilor.

Adriana Bahmuteanu a fost judecata de internauti dupa ce a spus intr-o emisiune tv ca i-a cedat custodia copiilor lui Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu a rabufnit dupa ce a fost acuzata ca si-a abandonat copiii: „Stati linistiti, ramanem amandoi parinti, CUSTODIA ESTE COMUNA!!!”

Interanautii au luat foc dupa ce au auzit declaratiile Adrianei Bahmuteanu si au judecat-o spunand despre ea „vrea sa scape de copii, dar stie sa mearga la tv sa acuze alti oameni”.

Adriana Bahmuteanu s-a scandalizat la vederea comentariilor rautacioase si a scris chiar ea un comentariu pe Facebook prin care a inchis gura tuturor, scrie wowbiz.ro

„Serios? Mie mi se pare normal ca un copil sa stie ca are doi parinti si ca poate avea relatii firesti cu fiecare dintre ei.

Este chiar necesar pentru sanatatea emotionala a unui copil , altfel va creste cu o durere in suflet si lipsit de dragoste parinteasca.

Am cerut instantei sa renunt la judecata tocmai pentru a-mi proteja copiii de razboiul care nu se mai termina si care ne-a afectat pe toti foarte mult.

Daca as fi continuat, ar fi insemnat alti ani de procese si chin pentru noi toti.

Copiii mei s-au marit, au crescut si pretentiile, dar au si mama si tata. Pana acum i-am crescut singura, dar nu am nici vila cu piscina, nici bani cu nemiluita! E normal sa se mai ocupe si tatal lor de ei, mai ales ca are posibilitati financiare iar copiii au nevoie si de un model patern, nu doar de unul matern.

Mai mult, i-am incurajat de fiecare data cand au dorit sa mearga la tatal lor, fara sa tin cont de programul de vizita. Stati linistiti, ramanem amandoi parinti, CUSTODIA ESTE COMUNA!!!”, este comentariu scris de la Adriana Bahmuteanu.