Gabriela Cristea, mama de baietel? A tinut să se afle chiar de la ea. Declaratii despre cea de-a treia sarcina

La doar cateva luni dupa ce a devenit mama pentru a doua oara, Gabriela Cristea s-a intors la serviciu, iar dorul de copiii sai este extrem de mare.

Vedeta chiar si-a anuntat fanii ca isi doreste o bona pentru a o ajuta cat timp este plecata la serviciu.

Desi au trecut doar cateva luni de cand a nascut-o pe micuta Iris, fanii prezentatoarei TV isi doresc ca Gabriela Cristea sa aiba si un baietel. Iar Gabriela a reactionat imediat.

Gabriela Cristea a marturisit ca nu este insarcinata si nici in viitorul apropiat nu planifica sa faca inca un bebe.

„Dragilor, stiu ca ne doriti si un baietel dar…a venit momentul ca eu si sotul meu sa ne fixam toata atentia si catre viata profesionala, (proiecte TV si online, evenimente, concerte etc.)

cariera usor lasata deoparte in ultimii ani, din cele doua motive minuntate aparute in viata noastra, fetele.

Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj, intrucat am tot fost sunata si intrebata de colegii din presa si nu numai, daca sunt insarcinata din nou.

Nu, nu sunt insarcinata, ba mai mult, va asteptam anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia asteptam sa vi le prezentam!”, este mesajul transmis de Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Ce se intampla cu Gabriela de cand are doua fetite, potrivit kafetele.ro

Gabriela Cristea a recunoscut cat de greu ii este cu doi copii. Prezentatoarea TV le-a povestit, pe scurt, fanilor cum decurge o zi cu fetele sale. Vedeta le-a povestit, pe scurt, fanilor cum decurge o zi cu fetele sale si a marturisit ca seara resimte oboseala.

„Jucat cu fetele, plans fetele, alinat, baie Victoria cu spalat pe par, plans cu muci de la spalatul pe par, joaca in prosop, uscat pe par si plans iara cu muci, consolat, alergat in pielea goala prin toata casa,

imbracat intr-un tarziu, vreau papa, nu vreau papa, vreau suzi, nu vreau suzi de cate zece ori fiecare, asezat in pat plus cei 100 de pupicei.

S-a linistit, dar nu vrea sa doarma. Repet figura si cu Iris ca sa fie totul complet. In plus, alaptat mult, mult…

si asta este fata mea cand am terminat si ma simt sfarsita”, a marturisit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.