LIVIU VÂRCIU, DESPRE CEA MAI NEAGRĂ PERIOADĂ DIN VIAȚA LUI: „NU AVEAM 200 DE DOLARI SĂ PLĂTESC CHIRIA. ȘI VENISEM DE LA L.A., 10.000 DE DOLARI PE ZI”

Liviu Vârciu a povestit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața lui. Atunci când după o carieră strălucitoare în trupa L.A. s-a confruntat cu o situație financiară extrem de precară.

Liviu Vârciu a făcut dezvăluirile incredibile la emisiunea online a lui Pepe de pe YouTube.

„Dacă eu am învățat ceva și am cui să mulțumesc este domnul Lazarov, pentru că m-a luat în „Secretul Mariei” în 2005, după la Kanal D 

„Chiquititas”, după care mi-a dat „Scene de căsnicie”. Lazarov a crezut în mine și m-a luat actor. ”, a spus Liviu Vârciu.

„Nu știu ce am făcut cu banii, nu vă mint!”

„În 2005, eu nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. Și îi mulțumesc lui Dulceață. Dulceață îl chema pe proprietarul apartamentului și chiar era o dulceață. Tot timpul mă aștepta.

Domnul, n-am acum. Și venisem de la L.A, adică venisem de la 10.000 de dolari pe zi. Nu știu ce-am făcut cu banii, nu vă mint.

Vă dau cuvântul meu că nu știu ce-am făcut cu banii. Nu doar eu, toți băieții din L.A, că nici Ache, nici Adi nu sunt bine.”, a mai mărturisit omul de televiziune.

„La Constanța nu mai am nimic”

„Eu la Constanța nu mai am nimic. Eu dacă mă duc la Constanța, mă duc la hotel, când puteam să cumpăr tot Năvodariul.

Era un dolar și 20 de cenți metrul pătrat. Eu făceam 10.000 de dolari lunea. Și am ajuns în 2005 să nu am bani să plătesc 200 de dolari chiria.”, a adăugat Liviu Vârciu. scrie cancan.ro