Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Nelson Mondialu a fost bătut cu bestialitate: „Ai mușcat mâna care mereu te-a hrănit…”

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, a fost bătut de trei bărbați în urmă cu o seară.

Nelson Mondialu a povestit în urmă cu puțin timp, într-un videoclip postat pe Youtube, că a fost bătut crunt de trei bărbați.

El ar fi fost atacat pe la spate și nu a avut timp de reacție. Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei a mărturisit că și-a pierdut dinții din față, iar noaptea trecută și-a petrecut-o în spital.

„Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc.

M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, a declarat Nelson Mondialu, pe vlog. El ar fi fost bătut și tâlhărit de către trei bărbați.

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce tatăl lui a fost bătut!

Livian de la Puterea dragostei nu a vorbit încă despre bătaia pe care tatăl lui a primit-o. Primul lucru pe care el l-a postat pe pagina

lui de Instagram, de la aflarea bătăii, a fost un promo al următoarei lui piese. Împreună cu Tarzy, câștigătorul emisiunii Puterea dragostei sezonul doi va scoate o nouă piesă în curând.

„Ai mușcat mâna care mereu te-a hrănit/ Am vrut să-ți fie bine fără să îți cer nimic/ Ai acționat greșit, m-ai amanetat rapid de parcă așa îți e felul și ai făcut-o din instinct/ Te-am ajutat mereu, chiar și fără să ai nevoie, dar tu m-ai scos din memorie”,

sunt câteva dintre versurile noii piese a lui Livian, în colaborare cu Tarzy. Prima lor colaborare, melodia „Caracter pervers”, a strâns aproximativ 365 de mii de vizualizări pe Youtube. scrie wowbiz.ro