CĂTĂLIN BOTEZATU, NOI MĂRTURISIRI DESPRE IUBITA SECRETĂ: “ESTE O RELAŢIE LA DISTANŢĂ CARE SE CONSUMĂ”. A SPUS CUM ARATĂ FEMEIA CARE ÎL FACE CEL MAI FERICIT BĂRBAT

La 53 de ani, Cătălin Botezatu trăiește o frumoasă poveste de dragoste despre care a ales să nu vorbească multă vreme. Iar atunci când a decis să dezvăluie că iubește și se simte extrem de iubit,

el a oferit informații “cu pipeta” despre femeia care îl face atât de fericit. Recent, celebrul designer a mărturisit că relația pe care o are este, de fapt, una la distanță. 

Cătălin Botezatu, noi mărturisiri despre iubita secretă

Iubita secretă a lui Cătălin Botezatu este o tânără sexy și roșcată, care reușește mereu să aprindă flacăra iubirii atunci când se mai stinge,

a dezvăluit creatorul de modă. Desigur, și el se implică foarte mult în relația de dragoste pe care o are alături de femeia care ocupă un loc cu totul și cu totul deosebit.

“E aşa, o relaţie la distanţă care se consumă, alteori se stinge focul, o mai ia… Se întreține normal (n.r.: a răspuns când a fost întrebat dacă relația constă doar în conversații pe WhatsApp). (…) vorbim şi la telefon.

Este foarte tânără şi este roşcată”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii “Show Blitz”, difuzată vineri la Antena 3.

Cătălin Botezatu iubește, dar parcă nu se vede căsătorit cu tânăra roșcată

Întrebat de însurătoare, carismaticul designer a spus: “Mă, nu ştiu, poate o iau razna sau cine știe ce femeie apare în viața mea și… Știi că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe?! (n.r.: Cătălin Botezatu a râs)”.

Cătălin Botezatu, despre marea lui dragoste: “Ne-am despărţit, dar şi acum sunt îndrăgostit de ea”

În timpul declarațiilor, creatorul de modă a mai precizat un aspect important despre viața lui amoroasă: “Marea mea dragoste este în Germania şi se numeşte Dana Opsitaru.

Dar ne-am despărţit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon. (…) Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc şi acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată”.

În legătură cu afacerile sale, Cătălin Botezatu a spus că nu stă bine la acest capitol, întrucât criza generată de pandemia de coronavirus se resimte şi în conturile sale. scrie cancan.ro