DESPĂRȚIREA LUI PEPE DE RALUCA ARUNCĂ ÎN SCENĂ VECHEA IUBIRE: ”TU FĂRĂ EL NU VEI FI FERICITĂ!”

Oana Zăvoranu a comentat despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă, anunțată, de altfel, chiar de cântăreț.

Oana, fosta soție a lui Pepe, de care s-a despărțit cu mare scandal, și-a dat cu părerea despre subiectul anului în stilul caracteristic. Nu crede o iotă din tot ce se întâmplă, spune că e o regie, dar fanii nu au uitat trecutul.

Oana Zăvoranu și-a expus părerea despre despărțirea lui Pepe de Raluca pe Instagram. ”V-am răspuns ca să nu mă mai întrebați. Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți! Și nu mai puneți ‘botu’ la vrajeli…e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da’ lasă că de Crăciun la ‘insistentele’ fanilor….’miraculos’ or să se ‘împece ’

…chill…astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor…iar ‘soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani…stai jos, nota 4. Have Fun and Enjoy. Love, Oana. P.S….. mie sincer mi se rupe și mi se-ndoaie de această ‘drama’ cu iz de regie fâsâită…”, a fost reacția Oanei Zăvoranu.

Despărțirea lui Pepe de Raluca aruncă în scenă vechea iubire! Fanii au reacționat

Fanii ei nu au uitat de relația pe care a avut-o cu Pepe, timp de cinci ani, și cum s-a destrămat totul cu mare scandal. Așa că i-au scris Oanei. ”Da…părea mea este următoarea…chiar dacă deranjează….tu fără Pepe nu vei fi fericită … mă refer la chimia care a fost între tine și el, Pepe fără tine nu va fi fericit…

voi 2 sunteți suflete pereche…se vedea asta chiar de pe „lună”. Nu am nevoie să-mi dai dreptate, eu v-am urmărit de la început….ce ai trăit alături de el a fost adevărata dragoste….în rest CanCan”, ”Sincer, Oana, degeaba zici așa acum de ei, dar tu adevărata dragoste ai trăit-o alături de Pepe!!! Si el la fel!!! Te-a iubit muuult, dar voi ați divorțat cu mult scandal și mi-a părut rău că

v-ați despărțit!!! Deși si acum îmi pare rău că nu a funcționat căsnicia lor mai ales că el și-a dorit copii!!! Sincer, îmi pare rău dintr-o despărțire fiecare are de suferit”, sunt două dintre replicile admiratorilor Oanei Zăvoranu.

Au fost și unii care merg pe ideea că Pepe și Raluca au anunțat despărțirea pentru a ieși în evidență, fiind, de fapt, o regie. ”Eu cred că e despărțire pentru urmăritorii de pe youtube…e pandemie…mai greu cu bănuții acum…vindem tot și pe oricine”, a spus unul dintre ei.

Pepe și Raluca s-au despărțit, fanii îl vor înapoi în brațele Oanei

Și totuși… ”Eu cred că Pepe n-a încetat niciodată să te iubească! Nu te-a uitat o clipă, apăreai peste tot în viața lui. Poți face 10 copii doar de dragul de a fi „în rând cu lumea” cum credea el, dar niciodată nu te-a uitat. O spune cu atâta ușurintă, a băgat divorț, asta e. Când iubești nu te împaci așa ușor cu ideea.

El n-a fost niciodată în acel film. A încercat doar din ambiție, să-ti arate că el își face familie. Tu, o fată atât de puternică, cum să te poată înlocui vreodată, le va compara pe toate cu tine și niciuna nu va reuși să te egaleze în inima lui. O nebunie ce este în capul meu acum, dar m-aș bucura să fie o dragoste nebună.

Știu că ți-ai refăcut viața, dar eu când am spus iubire cu adevărat, îmi apăreți în minte tu cu Pepe. Scuze pentru că am îndrăznit să-mi dau cu părerea.

E tare frumos cand simți că trăiești. Când iubești cu adevărat, când iubești cu inima și nu de fațadă”, a fost un mesaj emoționant pe care Oana l-a primit, deși acum nu e războiul ei scrie cancan.ro