Medicul Monica Pop, reacție acidă în mediul online despre infectarea cu virusul COVID-19! “Cine câștigă din panica indusă cu bună știință?”

Renumitul medic Monica Pop a transmis un mesaj pe rețelele de socializare despre pandemia de coronavirus.

Medicul Monica Pop se arată extrem de revoltată de faptul că virusul COVID-19 a ajuns “să răstoarne planeta”.

Mai mult, cadrul medical a mai scris despre faptul că oamenii, în ultima perioadă, atunci când întreabă despre un deces se gândesc imediat la cauza întâlnită în ultima perioadă, infectarea cu coronavirus.

Monica Pop, reacție acidă în mediul online

“A ajuns un virus să conducă şi să răstoarne planeta!!! Şi toată viaţa ei! 

Oricine afla despre un cunoscut ca este bolnav sau, mai rau, că s-a stins, indiferent in urma carei patologii, intreabă imediat: “de COVID?!”.

Asadar, au disparut ca prin farmec toate celelalte afectiuni severe, care pot duce la asa ceva Dar, care decimează in continuare, fapt de care nu prea se tine seama! Nu mai sunt boli pulmonare, cardiovasculare,

nici digestive, cancere, accidente, traumatisme, agresiuni, diabet si ciroze decompensate, suicid, toxiinfectii etc! Nimic! Doar COVID!”, a scris Monica Pop, pe contul sau de Facebook.

“Intrebări:

– de ce sint puse in fată exclusiv aspectele negative ( bolnavii din ATI, cazurile grave, mortii) si nu se discuta nimic despre cei 85% vindecati. Cine si ce cîștigă din panica indusă cu bună știință?

– de ce este neindicată necropsia, stiut fiind că justificarile cu protectia fata de medicii legisti e o poveste! Ei se pot proteja asa

cum o fac si medicii infectionisti, ATI, pneumoligi, etc. Se stie că doar prin efectuarea necroosiei se pot constata leziunile provocate de o afectiune si astfel se pot combate . Si salva vieti!

Raspunsuri ?!..”, a continuat medicul Monica Pop. scrie wowbiz.ro