Ce legătură este, de fapt, între Teo Trandafir și Mircea Badea. Vedeta Kanal D a vorbit despre cele mai importante momente dintre ei

Toată suflarea românească a auzit sau i-au văzut măcar odată, la televizor, pe vremea când 7ABC era printre puținele posturi deteleviziune private din țară. Măcar odată publicul românesc a râs odată cu ei.

Este vorba de unul din cele mai celebre cupluri de moderatori TV, Teo Trandafir și Mircea Badea.

Ce legătură este, de fapt, între Teo Trandafir și Mircea Badea

Teo, după a mărturisit de multe ori, nu a avut o viață tocmai fericită, încă din copilărie, dar a avut puterea să treacă peste probleme,

având de cele mai multe ori lângă ea, prieteni loiali si sinceri. A avut un drum greu de parcurs până la celebritatea pe care o are astăzi, fiind una din cele mai îndrăgite vedete de televiziune.

„Mie mi s-a spus despre mine că eram un copil minunat, mai minunat decât mă consideram eu. Aveam note mici pe merit. Însă părinţii mei îmi zic altceva.

Eu cu mama şi cu tata locuiam într-o dependinţă a spitalului, tata era medic. Eu fugeam în spital şi îngrijeam bolnavii. Mâncam din noptierele bolnavilor, le făceam masaj la cap. Ne-am mutat prin mai multe locuri, uneori nu aveam electricitate. Tot timpul am locuit într-o cameră cu toţii.

Mereu am fost mediată şi instruită să fiu medic, eu visam să lucrez în televiziune. Am dat la limbi străine, am intrat la arabă. Eu am făcut prima mea depresie înainte să încep tot. Mi-am dat seama că nu sunt în stare. Unde mă duc eu la arabă? Am început să plâng şi tata mă mângâia. Am venit la Bucureşti. Băteam lucrări în limbi străine, la urgenţă, şi câştigam ceva bani.

Mi-am cumpărat o pereche de cizme, apoi a venit revoluţia. M-am urcat pe tanc şi m-am murdărit de unsoare. M-am jurat că o să-mi iau o pereche de pantofi pe lună, că-mi iau lenjerie intimă.

Apoi a picat regimul şi m-am angajat. Din primul salariu mi-am cumpărat un Moş Crăciun de ciocolată pe care l-am mâncat în toaletă, plângând. Apoi am plecat în Franţa, am greşit că m-am întors”,se destăunia vedeta colegilor de la Kanal D.

Începutul lui Teo Trandafir în mass-media românească a fost în radio, unde l-a cunoscut pe Mircea Badea, omul de care o leagă prietenie dincolo de realitatea momentului, lucrând pe bani foarte puțini, având zile în care nu avea ce mânca, după cum chiar vedeta declara, la un moment dat.

„M-am angajat la radio. Apoi am scris ştiri. Şi apoi am ajuns să prezint matinalul cu Mircea Badea. Câştigam 100 de dolari pe lună (aproximativ 400 de ron n.r).

Mircea mă ajuta, îmi aducea de mâncare, el mă ţinea. Mircea fura mâncare de acasă. Mâncam piure cu pâine. Atunci m-am îngrăşat. L-am cunoscut pe bucătarul Gheorgh, lucra la un restaurant în zonă. Decupa din resturile lăsate de clienţi şi ne suna. Mergeam şi mâncam pizza făcută din bucăţi.

Când începuse să meargă mai bine, a venit criza. Am ajuns să mănânc o mandarină cu fata mea. Fata mea era singurul copil din clasă cu pantaloni mai scurţi decât trebuia. Nu mai aveam bani, am ajuns să vând bijuteriile din casă pentru a plăti gazele. Mircea a fost omul care a venit să mă vadă în spital la Viena,

omul care m-a ținut de mână. Eu îl iubesc pe Mircea Badea așa cum e, nu pentru ce face el la televizor. Mircea se pricepe la politică, eu nu. Mircea este atât de bărbat și atât de loial, încât oricând cineva a încercat să se bage între noi, am știu clar ca suntem parteneri care nu și-ar face rău niciodată”, povestește vedeta.

Vedeta Kanal D a vorbit despre cele mai importante momente dintre ei

Au existat și alte momente grele în viața vedetei, problemele de sănătate, înfierea fetiței și dezamăgirea unei căsnicii, eșuate în cele din urmă, lucruri despre care acum Teo vorbește degajată, dar cu tristețea normală, după astfel de experiențe. Oricum, cel mai frumos moment din viața ei a fost atunci când a reușit să-și țină în brațe fetița, Maia, pe care a înfiat-o cu ceva ani în urmă.

„Celebritatea nu m-a încurcat în viaţa privată, m-a încurcat notorietatea. Eu nu înţeleg bărbaţii, nu i-am putut înţelege. Nu înţeleg de ce ei trebuie să câştige mai mult. Nu ai cum să câştigi mai mult ca mine, facem un parteneriat.

Nu, nu s-a putut. Eu am plecat din relaţiile în care am fost nefericită. Nu am timp să fiu nefericită. Bărbatul meu trebuie să fie liber. Trebuie să fie mai deştept ca mine. Eu am ajuns să fiu ceea ce sunt din noroc, nu mă mai văd căsătorită. Dacă este deştept da. Pot avea o relaţie cu altcineva”. sursa:stiritv