Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit! Diana a avut parte de o cerere emoționantă

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa. Relația cu partenerul său merge extrem de bine,

iar din acest motiv cei doi au hotărât să facă pasul următor. Omul de afaceri din Timișoara și-a luat inima în dinți si a cerut-o de soție.

Diana Simion este în culmea fericirii după ce iubitul său a cerut-o în căsătorie. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar fosta soție a prezentatorului de la Neatza a vrut să îl împartă și cu prietenii săi virtuali.

După un divorț care i-a lăsat urme adânci în suflet, Diana se pare că și-a găsit din nou liniștea în brațele unui bărbat

pe care îl cunoaște de mai bine de 20 de ani, iar acum relația lor a trecut la un alt nivel.

Diana Simion a publicat de asemenea și primele imagini cu inelul de logodnă primit de la partenerul ei.

”Da, este o lume”, a scris ea în dreptul fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

Diana, declaraţii despre divorţul de Răzvan Simion

Razvan si Diana Simion s-au despărţit în urmă cu 5 ani, însă încă mai apar discuţii şi ipoteze cu privire la cauza divorţului şi relaţia din prezent dintre ei. Pentru a lămuri situaţia, Diana a vorbit pentru WowBiz şi a spus ce se întâmplă cu adevărat.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. (Această a fost prima (și ultima) dată când am vorbit despre noi, restul au fost… cancan-uri).

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de ranjestul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a spus aceasta. scrie ciao.ro