Horoscop 12 noiembrie 2020. O zi cu multe surprize pentru zodiile

Berbec

Noii parteneri il vor ajuta pe Berbec sa-si atinga obiectivele. In cele din urma, activitatea dvs. de afaceri va aduce beneficii materiale substantiale. O multime de treburi gospodaresti te asteapta dupa-amiaza. Totul ar trebui sa mearga suficient de bine, dar exista sanse de conflict sau de resentimente nespuse. Din fericire, acest lucru se va rezolva rapid.

Taur

In viata Taurului, dinamica pozitiva va deveni vizibila. Poate ca va trebui sa faceti compromisuri si sa incercati sa treziti cele mai bune dintre calitatile umane din voi insiva. Ar trebui sa inceapa sa isi planifice viata in avans, sa se gandeasca la fiecare pas. Cercul tau social va incepe sa se extinda si cel mai probabil vei primi o parere buna, care ar trebui folosita.

Gemeni

Aceasta zi promite sprijinul Gemenilor de sus. De asemenea, rudele, prietenii si colegii nu va vor lasa in necazuri. Nu este o perioada rea pentru cunoscutii romantici, dezvoltarea relatiilor, casatoria. Va exista ocazia de a va intruchipa talentele, de a va realiza visele si de a va arata abilitatile. Visele pot deveni realitate.

Rac

In aceasta zi, Racii nu ar trebui sa planifice nimic. Acum nu este cel mai bun moment al tau. Din cand in cand, poate parea ca in unele probleme nu mergeti deloc inainte. Acest lucru evident nu va va face mai

optimist, dar in aceasta perioada este mai bine sa mergeti incet cu fluxul. Incercati sa evitati conflictele in orice mod puteti.

Leu

Indeplinirea aspiratiilor ambitioase va asteapta. Sunt mari sanse ca munca dvs. sa se achite in curand. In aceasta zi, lucrurile vor fi mult mai usoare cu ajutorul unor patroni influenti. Cu toate acestea, mai sunt multe obstacole in fata. Ziua are succes pentru noii cunoscuti si pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi.

Fecioara

Ziua Fecioarei este potrivita pentru rezolvarea problemelor acumulate in viata personala si in activitatea fizica. Fii creativ cu rutinele tale zilnice. Este posibil sa vorbesti in public. Succesul in viata personala si atentia abundenta din partea sexului opus sunt posibile. De asemenea, un moment favorabil pentru calatorii spontane.

Scorpion

Nativii au puternice motivatii astrale pentru regimul relatiilor parteneriale care vor trece prin incercari. Pentru unii nativi, ele pot fi semnificative, pentru altii, ele s-ar putea manifesta sub forma indoielii, a reactiilor subiective si a dorintei de a verifica totul si a nu (mai) avea incredere in nimeni.

Scorpionii se vor simti nesiguri, amenintati, manati de neliniste, banuieli, indoieli, spaima de semnificatia ascunsa a unor afirmatii sau evenimente care nu li se par motivate altfel decat prin “lucratura” a cuiva.

Sagetator

Probleme de sanatate. Nota generala este de presiune astrala pusa pe sectorul endocrin, dar si riscul de a se dezvolta infectii ascunse, greu de identificat prin probele curente de laborator. Evitati, in masura in care nu este vorba de o urgenta medicala, orice interventie chirurgicala, fie ea si exploratorie sau la nivelul, aparent fara riscuri, al danturii si al maxilarului inferior. Evitati anesteziile si medicamentele cu efect puternic sedativ. Nu abuzati de alcool.

Capricorn

Relatiile afective s-ar putea destabiliza din cauze subiective: impresii gresite, exprimare a sentimentelor in chip neinspirat, dar si din cauza unor evidente constatari suparatoare care nu mai pot fi contestate, iar acest proces de revelare a unor realitati tainuite va fi posibil sau grabit si intensificat de Luna Plina in Taur din 12 noiembrie. Nici casa relatiilor de

prietenie si a atasamentelor pe baza unor gusturi, placeri si aspiratii comune nu va ramane neincercata. Trezirea la realitate ii va obliga pe cei nascuti in Capricorn sa ia decizii, ei nemaiputandu-se preface ca nu au vazut, nu au inteles nimic ori ca respectivele constatari si adevaruri nu-i deranjeaza. De evitat orice fel de compromis!

Varsator

Accentul cade pe relatia cu unul sau cu ambii parinti ori pe nevoia de securizare a unui bun patrimonial. Luna Plina in Taur face posibila descoperirea unei nereguli in acte pe baza careia s-a stabilit o intelegere, a unui viciu juridic care s-a strecurat intr-un document de vanzare/cumparare ori jocul incorect al unui membru de familie. Risc de a fi acuzat pe nedrept sau de a se incerca discreditarea unui nativ. Astrologii avertizeaaza ca daca acest lucru se va intampla, Varsatorii trebuie sa faca efortul sa nu ia nici o decizie pana pe 6 decembrie.

Pesti

Exista riscul unor evaluari gresite, de o abordare subiectiva in fata nevoii de a schimba ceva in felul lor de a percepe lumea, de a vorbi, de a invata, de a vorbi. De asemenea, va fi vorba de riscul de a se lasa fascinati de false adevaruri sau idealuri din cauza Lunii Pline in Taur, din 12 noiembrie,

care va arunca asupra felului lor de a intelege lucrurile un entuziasm neselectiv si imprudent. Dezamagiri in plan profesional sau ideologic, mai ales daca va fi vorba de persoane mature care vor avea sentimentul ca au pierdut timpul degeaba si ca s-au risipit in activitati inutile.