AM AFLAT CARE A FOST “SCÂNTEIA” DESPĂRȚIRII DINTRE BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ. ARE LEGĂTURĂ CU CEA MAI RECENTĂ VIZITĂ LA POLIȚIE A CUPLULUI. “TOTUL A PORNIT DE LA BANI”

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte Pastramă și soțul ei au făcut o vizită la sediul Poliției din Voluntari. La scurt timp după ce au dat explicații în fața oamenilor legii, cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate în viață. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră despre neașteptata despărțire.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cel mai surprinzător ”divorț” din showbiz.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, tensiunile în familia Pastramă s-au acutizat după vizita pe care Brigitte și Florin au făcut-o la sediul Poliției din Voluntari. Fosta doamnă Năstase se pare că ar fi formulat o plângere împotriva cumnatului ei, Relu Pastramă, dar și a partenerei acestuia, Simona Necula. Acțiunile brunetei ar fi atras unele repercusiuni.

După cum ne-au dezvăluit surse din anturajul cuplului, la scurt timp după ce au ajuns acasă, între Florin Pastramă și Brigitte ar fi izbucnit o mare dispută. Florin Pastramă ar fi fost extrem de deranjat de

faptul că soția lui ar fi formulat o plângere pe numele fratelui său, Relu Pastramă. Cearta, dar și violențele de care a avut parte se pare că au determinat-o pe Brigitte să se separe de soțul ei.

”Totul a pornit de la bani. Brigitte și familia lui Florin nu s-au înțeles prea bine, iar în ultima perioadă ar fi existat mai multe discuții legate de finanțe”ne-a dezvăluit o persoană din anturajului cuplului.

Brigitte: ”Am fost amenințată”

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor!

Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat.

„Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus că am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin.

Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere” , a mărturisit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

S-au despărțit la un an de la căsătorie

În urmă cu câteva luni, Brigitte și Pastramă sărbătoreau un an de la căsătorie, iar, la momentul respectiv, bruneta părea foarte fericită. Nimic nu ar fi prevestit că toate problemele pe care le-a avut în decursul acestui an o vor face să-și dea seama că are nevoie de o pauză.

„Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc că m-ai susținut și completat în absolut orice” , a fost mesajul postat de Brigitte pe Instagram. scrie cancan.ro