Andra și Cătălin Măruță, detalii despre căsnicie. Ce se întâmplă în familia lor

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din 2008 și se cunosc de mai bine de 14 ani. Frumoasa cântăreață a oferit detalii

despre căsnicia lor și despre momentele în care există și mici certuri și imperfecțiuni, ca în orice altă familie. 

Cătălin Măruță a fost impresionat de frumusețea și talentul viitoarei lui soții înainte să o cunoască personal. Pe vremea când modera emisiunea de la TVR, prezentatorul a avut-o ca invitată pe Andra, de care s-a îndrăgostit imediat.

Cântăreața avea doar 19 ani atunci când s-au cunoscut și a mai durat ceva timp până să devină un cuplu. Cei doi au oferit detalii despre căsnicie și viața de familie în cadrul unui interviu.

Andra și Cătălin Măruță, detalii despre căsnicie

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 12 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au doi copii împreună, David (9 ani) și Eva Maria Ioana (5 ani).

Deși nu totul este perfect în căsnicia lor, după cum au declarat amândoi, există câteva secrete care stau la baza unei căsnicii fericite.

Între ei nu a fost o atracție reciprocă din prima, doar Cătălin fiind cel care a pus ochii pe artistă atunci când a venit la emisiunea lui. Relația lor a avut la bază o frumoasă prietenie.

Întrebată despre începuturile relației lor, Andra a precizat că prietenia cu Măruță a evoluat cu timpul și s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. scrie fanatik.ro