Sfatul zilei 14 noiembrie 2020. Unele zodii sunt dezamagite in aceasta zi

Berbec

Starea de optimism îți garantează o zi plăcută, fără prea multe bătăi. Romantismul este la cote maxime și ai timp să stai mai mult cu partenerul de viață. Din păcate, singurul domeniu care are de suferit este cel financiar, mai strânge și tu cureaua.

Taur

Investițiile din ultima perioadă îți aduc bani și asta pe termen lung. Bucură-te din plin de acest aspect și sărbătorește cu o ieșire în oraș. S-ar putea să ai parte de o situație neplăcută în relația de cuplu, păstrează-ți calmul. Nu este un moment bun pentru certuri și discuții.

Gemeni

Povestea de dragoste ajunge la final, nu mai poate fi reparată oricât de mult ai încerca. Așa se întâmplă când te ajung din urmă greșelile trecutului. Este o zi bună pentru a face strategii în afaceri, discută deschis cu oamenii în care ai maximă încredere.

Rac

Deschide bine ochii când vine vorba de finanțe. S-ar putea să ai o idee care îți va aduce bani. Totul ține de perspectiva din care vezi lucrurile. Partenerul de viață a cam obosit să se scuze de fiecare dată și nu mai vrea să-ți intre în grații. Mai bine spune pas.

Leu

Problemele din trecut își găsesc rezolvarea într-un mod inedit. Ține cont de sfaturile primite de la prieteni, s-ar putea să te ajute mai mult decât crezi. Nu ai deloc somn și te gândești deja să te întorci la muncă, motiv pentru care faci planurile pentru săptămâna viitoare.

Fecioară

Țintești sus, ai planuri grandioase pe care vrei să le pui în aplicare, dar nu vrei să fii singur. Caută persoana potrivită, săgeata lui Cupidon este pregătită. Cel mai frumos sentiment este să ai pe cineva alături care să te ajute în momentele dificile.

Balanță

Te simți tot mai atras de o persoană din trecut, dar ești conștient că s-ar putea să nu meargă. Gândește-te bine dacă este cazul să mai oferi o a doua șansă unei persoane care te-a rănit. Sunt șanse uriașe să găsești un loc de muncă unde să te simți confortabil.

Scorpion

Reușești să treci peste vechile resentimente și să te împaci cu unele persoane cu care ai avut conflicte. Este o zi numai bună pentru a te gândi la planurile pe care le ai împreună cu partenerul de viață. Poate treceți la nivelul următor curând.

Săgetător

Dovezile de afecțiune nu mai vin din partea partenerului de viață și sunteți tot mai distanți. Dacă nu puneți cărțile pe față s-ar putea să ajungeți la despărțire. Te impulsionezi să lucrezi chiar și în zilele libere. Ești cu un pas mai aproape de succes, nu lua pauză acum.

Capricorn

Relațiile de muncă sunt tot mai plăcute în ultima perioadă și nu eziți să lucrezi în weekend. Ai luat acasă câteva sarcini de rezolvat și te adâncești în ele încât uiți de tot. Muncești din greu, dar cu toate astea rezultatele nu sunt cele așteptate.

Vărsător

Fii mai prezent în viața ta, nu mai fii cu capul în nori. Ar fi cazul să revii cu picioarele pe pământ, iubirea va veni când te aștepți mai puțin. Veniturile cresc datorită ideilor geniale adunate de-a lungul timpului. Avantajul tău este că știi să apreciezi ceea ce primești.

Pești

Relațiile cu familia sunt tot mai plăcute și stai bine și la capitolul financiar. Faci progrese remarcabile în carieră, ești pe drumul cel bun. Nu lua pauză dacă vrei să-ți atingi țelul. Fii ambițios și concentrează-te pe lucrurile cele mai importante.