Unde a dus-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu înainte să fie arestat?! S-a aflat abia acum

Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile, în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Acum, la câteva zile după ce a fost săltat de mascați în propria vilă, s-a aflat ce a făcut afaceristul cu Bianca Drăgușanu înainte să izbucnească scandalul.

Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, iar asta din cauza numeroaselor despărțiri și împăcări ai cărăr protagoniști au fost în ultimii ani.

Acum, afaceristul trece prin cea mai grea cumpănă a vieții lui, după ce au ieșit la iveală detalii șocante despre el și afacerile lui.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu își doreau să devină părinți de gemeni

Deși s-au despărțit definitiv cu doar câteva zile înainte ca el să fie săltat de mascați în propria vilă și arestat,

Bianca Drăgușanu a declarat că își dorește ca Alex Bodi să iasă cu bine din această situația. Ba mai mult, a spus că este convinsă că asta se va întâmpla. 

Înainte cu câteva luni ca Bodi să fie arestat, acesta ar fi dus-o pe blondină într-un loc despre care puțini știu. A ieșit la iveală abia după întreg scandalul în care este implicat cu traficul de carne vie.

Se pare că Bianca și Alex își doreau cu ardoare să devină părinți, motiv pentru care ar fi apelat la ajutor de specialitate, iar asta din

cauza unor probleme cu care se confruntă fostul soț al blondinei. Afaceristul ar fi plătit bani grei la o clinică de fertilizare in vitro, pentru ca fosta iubită să îi dăruiască gemei.

Din cauza steroizilor la care afaceristul apela pentru mărirea masei musculare, medicii i-au descoperit câteva probleme și se pare că l-au sfătuit să renunțe definitiv la substanțele pe care și le injecta. Zis și făcut!

Se pare că bărbatul își dorea enorm să devină tată din nou, alături de Bianca Drăgușanu, motiv pentru care a ținut cont de părerea medicului și a renunțat la steroizi.  scrie wowbiz.ro