Un supravieţuitor din Colectiv cere demisia lui Nelu Tătaru. Ce acuzații îi aduce ministrului: “Aţi minţit”

După tragedia de la Secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț, indignarea oamenilor nu a întârziat să apară. Acuzații au venit din toate părțile, dar nu se știe încă cine este responsabil pentru incendiul care

a dus la moartea a zece pacienți. În acest context, unul dintre supravieţuitorii incendiului de la Colectiv cere demisia ministrului Sănătății, pe care îl acuză că ar fi mințit pe 30 octombrie, la comemorarea victimelor.

  • Un supravieţuitor din Colectiv cere demisia lui Nelu Tătaru
  • Ce acuzații îi aduce ministrului Sănătății

Mihai Grecea este unul dintre supraviețuitorii care a stat în comă săptămâni întregi, după incendiul din Colectiv.

El îl acuză pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, că a minţit când a zis că a semnat un ordin de ministru pentru transferul în străinătate al pacienților arși.

Domnule ministru Nelu Tătaru, trebuie să vă daţi demisia! Aţi minţit publicul pe data de 30 octombrie în acest an.
Aţi spus că s-a uşurat transferarea în străinătate a pacienţilor cu arsuri, că aţi semnat ordinul de

ministru pe care grupul nostru de supravieţuitori de la Colectiv l-a iniţiat şi negociat cu trei miniştri ai Sănătăţii, şi pe care l-aţi avut în transparenţă în feb-martie 2020. Nu l-aţi semnat”, l-a acuzat Mihai Grecea pe ministrul Sănătății.

După tragedia de sâmbătă de la Spitalul din Piatra Neamţ, medicul de gardă de la ATI a suferit arsuri grave și a fost transferat în Belgia. Acesta a fost internat duminică dimineața la Spitalul “Regina Astrid” din Bruxelless.

Mihai Grecea nu l-a uitat nici pe secretarul de stat Raed Arafat

Transferarea pacienţilor cu arsuri e tot în pixul ministrului şi al secretarilor de stat. Şi tot la cheremul încă neanchetatului Raed Arafat.

Domnule ministru, dacă v-aţi fi făcut treaba, în seara asta (sâmbătă – n.r.) nu trebuia să plecaţi la Piatra Neamţ ca să rezolvaţi lucrurile”, a mai scris Grecea în postarea de pe Facebook.

Sâmbătă seara, șapte bărbaţi şi trei femei cu vârste cuprinse între

67 şi 86 de ani, care primeau îngrijiri în secţia ATI COVID, au decedat în incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ. scrie spynews.ro