EMANUEL DIN TÂRGU MUREȘ A CUMPĂRAT UN TELEVIZOR NOU-NOUȚ, DIN FLANCO. CÂND A DESCHIS CUTIA, ACASĂ, SĂ LEȘINE! „VI SE PARE NORMAL?”

Ceea ce pentru unii poate însemna o mare bucurie, pentru alții poate reprezenta un motiv real de supărare.

Un tânăr din Târgu Mureș a decis să-și achiziționeze un televizor, dar nu s-a gândit nicio secundă ce avea să urmeze, atunci când a ajuns acasă.

Emanuel din Târgu Mureș s-a decis să cumpere un televizor nou-nouț de la Flanco, dar atunci când a ajuns acasă, a fost la un pas să leșine.

Pe grupul de Facebook „Ești din Târgu Mureș dacă…” Emanuel a povestit întreaga întâmplare și a tras un semnal de alarmă cu privire la magazinul din care a achiziționat televizorul.

A cumpărat un televizor nou, dar acasă a constat că era spart

Așa cum v-am spus, Emanuel a avut parte de un șoc atunci când a deschis cutia în care se afla televizorul pe care îl cumpărase. Tânărul a constatat cu stupoare că aparatul electronic era spart.


„Ieri după masă, mă duc sa iau un tv, din Flanco…Găsesc tv, îl plătesc, plătesc și extra asigurare.

Ajung acasă, deschid coletul și surpriză..tv spart. Verific cutia, cutia sparta… M-au luat toți nervii.

Azi dimineață sun la ei, mă pune cucoana aia sa fac poze și sa.i trimit. Îmi spune că totul e in regula că se rezolva. Împachetez tv și mă duc la Flanco. Mi se spune sa aștept ..Aștept 2 ore ..Se dau telefoane…

Imi spun să revin peste o ora. Mă întorc în magazin

și îmi transmit că nu se poate schimba tv că e vina mea că nu am dorit deschiderea cutiei și că asigurarea să îmi rezolve problema…!!??!!

Vi se pare normal ca asigurarea să rezolve problema in cazul asta?” a scris Emanuel, pe grupul de Facebook. scrie cancan.ro