Horoscop 11 decembrie 2019. Miercurea neagra pentru doua zodii

Horoscop 11 decembrie. Iata ce anticipeaza astrele pentru fiecare zodie. Citeste Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 11 decembrie 2019 si fii pregatit pentru ziua de miercuri.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Berbec

Reusesti sa accepti ca ai si calitati, nu doar defecte, si ca nu e nevoie de cine stie ce demonstratii spectaculoase pentru a avea incredere in tine.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Taur

Perfectionismul nu este o calitate. Iti voi spune asta pana cand vei intelege. Nu conteaza daca lucrurile nu sunt toate perfecte in jurul tau. Uneori putina dezodine, putin praf si putina neglijenta dau valoare lucrurilor care conteaza.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Gemeni

Esti dornic de afirmare, dar poti provoca o serie de evenimente din care sa iesi serios sifonat, chiar daca vei fi mai cunoscut in grupul din care faci parte.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Rac

Una din marile tale probleme este faptul că te îngrijorezi. Nu te lasă copleșit de momentele mai puțin bune și încearcă să vezi lucrurile într-o perspectivă pozitivă. Dă mereu rezultate din toate punctele de vedere.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Leu

Te-ai distrat cât te-ai distrat, dar acum e momentul să te ocupi de ceva mai serios. Un nou proiect o să îți acapareze atenția și o să fii foarte încântat de această provocare.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Fecioară

Vrei, nu vrei, va trebui să faci un pas în spate, să te retragi ușor din toate demersurile care te consumă sau te suprasolicită. Ai nevoie de preocupări care să te ajute să te cunoști mai bine.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Balanță
Ai nevoie să te rupi puțin de rutină. Schimbă drumul spre casă sau fă ceva neașteptat. Nu neapărat în această zi, ci în perioadă următoare. La birou, se anunță niște activități foarte interesante.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Scorpion

În ultimul timp aţi făcut tot felul de scenarii fără să treceţi la nici o acţiune. Trebuie să încercați să vă mobilizaţi singuri. Vine o confirmare pe care o aşteptaţi de mult timp. Poate fi vorba de un început care va deschide perspective noi.

Horoscop 11 decembrie 2019 – Săgetător

Începi să te interesezi foarte serios de noi metode de a-ți crește veniturile, de a face investiții inteligente, ca să beneficiezi de un alt nivel de trai, unul mai bun.