Horoscop 9-15 decembrie. Vesti mari pentru o zodie. Ploua cu bani pentru ei

Horoscop 9-15 decembrie. Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 9-15 decembrie. Este o saptamana care aduce o luna plina joi, asta inseamna

ca pana joi sunt zile cu spor, putem creste si acumula informatii. De joi incolo ne exprimam mai bine emotiile.

HOROSCOP Berbec – Au o saptamana grozava. Sa incerce sa nu supere pe nimeni marti si miercuri. Joi si vineri sunt zile pentru familie.

HOROSCOP Taur – Incep saptamana un pic mai lent. Marti si miercuri sunt zile de actiune si investitii. Isi calculeaza foarte bine banii si sunt rentabili in ceea ce fac. La sfarsitul saptamanii fac vizite.

HOROSCOP Gemeni – Isi fac mai mult calcule. Luni si marti sunt discreti si prefera sa vada ce fac ceilalti. Nu prea vor sa se implice in acttiuni riscante. Miercuri si joi sunt zile bune, dar sunt nazurosi. In weekend fac cadouri celor dragi.

HOROSCOP Rac – Saptamana aduce, la inceputul ei, multa dorinta de a intra in contact cu persoane dragi sau prieteni mai vechi. Atentie la sanatate la finalul saptamanii.

HOROSCOP Leu – Autoritate si decizii mari. Se implica si dirijeaza lucrurile. Au mana buna, forte. Lucrurile le ies cum isi doresc. Au chef de distractie la mijlocul saptamanii. Finalul saptamanii e plin de discretie.

HOROSCOP Fecioara – Saptamana aducatoare de idei bune. Pot primi o unda verde, acum, luni si marti. Pot primi vesti din strainatate. Asta le pune pe roate ca miercuri si joi sa se mobilizeze. In weekend, distractie cu prietenii.

HOROSCOP Balanta – Sunt cu ochii pe partener sau pe colaborator. Sunt surprinse cu cadouri sau planuri de calatorie. In weekend primesc musafiri sau rezolva multe treburi gospodaresti.

HOROSCOP Scorpion – Sunt foarte cooperanti la inceput de saptamana. Depind de o persoana care e un pic mai dificila si de aceea au sentimentul ca pasesc pe cioburi. Pana la urma le intra in gratii. In weekend, calatorii.

HOROSCOP Sagetator – Trag din greu la caruta luni si marti. Li se pare ca doar ei muncesc. Cer egalitate, sa li se raspunda cu aceeasi moneda. Sunt artagosi, asa ca atentie la ton. In weekend lucrurile se aseaza. Au sansa sa castige multi bani.

HOROSCOP Capricorn – Sunt atenti la dragoste si tandrete. Sa le faca placere ceea ce muncesc. Marti si miercuri sunt nemultumiti de neglijenta cuiva. Muncesc in locul altora ca sa rezolve lucrurile.

HOROSCOP Varsator – Sunt comozi, nu fac mari eforturi, luni si marti merg pe minima existenta. La mijlocul saptamanii le vine cheful de distractie. Ideile lor dau pe afara.

HOROSCOP Pesti – Reusesc ce si-au propus. Ajung in pozitii inalte, fac o impresie buna. Pentru unii Pesti,

luna plina vine cu visuri de marire, chiar oferte, insa trebuie sa analizeze daca merita acest lucru sau daca nu cumva este prea riscant.