Tatăl Anei Maria, brăileanca moartă după ce a născut, mesaj cutremurător! Bărbatul își strigă durerea zi de zi: „Sufletul meu urlă”

A trecut aproape o lună și jumătate de când Ana Maria, tânîra de numai 19 ani din Brăila s-a stins din viață,

la scurt timp după ce a născut. Tatăl acesteia își strigă zilnic durerea și vrea cu orice preț ca vinovații să plătească pentru moartea fiicei sale.

Moartea Anei Maria, tânăra din Brăila de numai 19 ani a revoltat o țară întreagă. Tatăl fetei vrea ca vinovații de moartea fetei sale să plătească și cazul să fie unul ce nu trebuie să se mai repete vreodată. 

Tatăl Anei Maria, mesaj sfâșietor pe Facebook

Pe contul lui de Facebook, Leonard, tatăl Anei Maria, fata care s-a stins din viață la numai 19 ani, din cauza septicemiei a

postat un mesaj de-a dreptul cutremurător. Bărbatul își strigă zi de zi durerea pe rețelele de socializare, implorându-și fiica să îl trezească din acest vis urât și să se întoarcă acasă. 

„Offf fata mea, viața mea, dorul de tine mă ucide încet. Fiecare zi fără tine este un chin, mă prefac că sunt bine, dar nu sunt deloc bine.

Mi-e atât de dor încât sufletul meu urlă de durere, nu mai pot rezista, nu pot și nu știu să trăiesc fără tine 😭😭😭😭💔💔💔💔💔😔😔😔” a scris tatăl Anei Maria, pe pagina lui de Facebook. 

Vă reamintim că Ana Maria a murit la numai o lună după ce a născut, din cauza septicemiei. În urma autopsiei s-a depistat faptul că medicii nu i-au înlăturat toată placenta din organism,

fapt ce a dus la septicemie. În urma ei, Ana Maria a lăsat o fetiță de numai 2 luni, orfană de mamă. sursa:spynews