Cum arată mama lui Brigitte Sfăt şi cât de bine seamănă cu aceasta

Brigitte Sfăt a devenit cunoscută după mariajul cu celebrul Ilie Năstase. Mama acesteia nu este aşa de celebră, dar are trăsături deosebite.

Brigitte Sfăt apare des la TV, la diverse emisiuni de divertisment. De-a lungul anilor, ea a cunoscut celebritatea mai ales când a devenit soţia lui Ilie Năstase. Nu s-au înţeles şi au divorţat.

Are un nou mariaj acum, cu un om de afaceri. Ea provine dintr-o familie unde femeile au cele mai frumoase trăsături. Brigitte are o soră, pe Cristina Szeifert care trăieşte în străinătate. Este fotomodel.

Cele două surori au moştenit însă trăsăturile de la mama lor. Doamna Sanda Szeifert arată foarte bine, se menţine în formă şi e mândră de fetele ei, de nepoţi.

„Cea mai frumoasă mamă din lume❤Te iubim mult, eşti fiinţa cea mai importantă din viaţa noastră!”, i-a mărturisit Brigitte Sfăt mamei.

„Mami, te iubesc foarte mult!!!! Ai fost întotdeauna ocrotitoarea mea! Doar scăpând de rău, îmi dau seama cât de mult mi-ai vrut binele!!!”, a mai adăugat ea în dreptul unei imagini cu cea care i-a dat viaţă.

Chiar dacă a moştenit trăsături frumoase, Brigitte Sfăt a vizitat des şi cabinetul medicului estetician. Şi-ar fi făcut 19 operaţii estetice.

“Sunt mulţumită cum arăt acum şi nu doresc să mai fac alte intervenţii chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos şi s-a putut scoate…

s-a scos… accept realitatea aşa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă şi să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri.

De obicei am de făcut foarte multe lucruri şi atunci încerc să substitui lipsa de mişcare cu nişte mici intervenţii. Câte operaţii estetice mi-am făcut?

Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucţie musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam şi un transfer de grăsime (şi-a mărit posteriorul – n.r.).

Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăţi tânăr şi dacă poţi să faci aceste mici artificii, de ce nu?“, spunea Brigitte Sfat pentru WOWbiz.ro în 2016.