Veste tristă! Mioara Roman, din nou pe masa de operație! Cu ce problemă se confruntă mama Oanei Roman: “Trebuie tăiat cu laserul…”

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, trebuie să ajungă din nou pe masa de operații, după ce a început să se confrunte cu

o altă problemă de sănătate. Fiica lui Petre Roman a declarat faptul că mama ei are un punct de grăsime care s-a tot mărit în ultima perioadă, iar acum trebuie eliminat. 

Mioara Roman, din nou pe masa de operație

În vârstă de 80 de ani, Mioara Roman se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Fiica vedetei a dat primele declarații despre

starea de sănătate a mamei sale. Mai exact, se pare că este vorba despre un punct de grăsime, care s-a tot mărit și s-a infectat.

Ceea ce înseamnă faptul că femeia va ajunge din nou pe masa de operație. 

“(…). Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus

la timp cu ea să-l scoată, a început să se infectezeși trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”

a declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

Însă, în urmă cu o lună, Mioara Roman a mai suferit o intervenție. Fosta soție a politicianului a fost operată de colecist la sfârșitul lunii trecute. 

“Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon.

Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână,

întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge.

Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine.

Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok.

Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit fosta parteneră a lui Marius Elisei pe Instagram Stories. scrie wowbiz.ro