Top 10 plante care aduc fericirea familiei în casă

S-au facut cercetari de catre specialisti si au ajuns la concluzia ca anumite plante influenteaza pozitiv starea de bine a persoanelor si aduc prosperitate in locuinta. Iata cateva plante care atrag energia pozitiva:

1. Spathiphyllum

Aceasta minunata planta are origini in padurile Americii de Sud. Cu toate acestea, nu este greu sa o cultivi in zona noastra. Principalul lucru – asigura-te ca pulverizezi planta zilnic, iar in primavara sa o replantezi in pamant proaspat.

Cum te ajuta:

– persoanele necasatorite isi gasesc jumatatea;

– femeia care se gandeste deja la copil va avea un copil

– intr-o casa unde creste aceasta planta, va exista intotdeauna iubire si intelegere reciproca.

2. Saintpaulia sau Violeta de Parma-Africana:

Violetele, asa cum toata lumea stie, au nevoie de ingrijire atenta, o multime de lumina si nu tolereaza apa dura. Cu toate acestea, aceasta planta este foarte populara la noi.

Violeta ajuta la mentinerea pacii in familie, diminuand certurile. In plus, aceasta floare este un simbol al iubirii.

3. Hibiscus sau Trandafirul chinezesc

Daca in casa ta creste un hibiscus, asteapta in curand iubirea.

4. Hoya sau Floarea de ceara

Aceasta planta aduce fericire familiala, mai ales daca o pui in dormitor.

5. Mirtul

Cuvantul „mirt” este tradus din limba greaca ca „balsam”.

Se crede ca mirtul conduce la o casnicie de succes, iar in familia deja stabilita aduce fericire si pace. In unele tari, aceasta planta este considerata chiar si cel mai bun cadou pentru nou-nascuti.

6. Aihrizon sau Copacul iubirii

Aihrizon, dupa cum sugereaza si numele, aduce dragoste si fericire proprietarului sau.

7. Calathea sau Planta paun

De dragul frunzelor frumoase, multe persoane aleg o Calathea pentru casa lor. Dar acum stim cu totii ca ea ne ajuta in viata de familie, pentru ca este un simbol al fericirii casei.

8. Chlorophytum – Planta Paianjen sau Fericirea familiei

Aceasta planta este usor de intretinut. Se dezvolta bine si infloreste frumos. Vara are insa nevoie de mai multa apa. Se spune ca atunci cand ai o Chlorophytum in preajma, viata de familie este pasnica si fericita.

Locul 9: Oxalis

Oxalis sau acidul parțial este o plantă de plante erbacee care aduce noroc și noroc în toate aspectele. Este obișnuit să dai o floare pentru ocazii speciale și evenimente memorabile. Oxigenul are o formă neobișnuită de frunze de două culori, care sunt vopsite în verde și purpuriu. În timpul perioadei de înflorire, pe plantă apar flori mici, roz, galbene, care se deschid numai în timpul zilei în condiții meteo insorite și limpezi. Planta conține o cantitate mare de acid oxalic.

Îngrijirea unei plante de casă constă în iluminarea difuză și udarea moderată, hrănirea la timp și păstrarea la temperatura camerei.

Locul 10: Anthurium

Anthurium este considerată o floare care aduce fericire, în primul rând, bărbaților. El îi dă putere de sex masculin și încredere în relațiile cu sexul mai slab, fericirea familială căsătorită și o uniune fericită de familii pentru a se uni. Nu-i lipsiți atenția și frumusețea acestor fete și femei de flori exotice. El va aduce fericire tuturor familiilor în care este iubit și îngrijit.

Cu grijă, planta continuă să înflorească pe tot parcursul anului. Frunzele sale sunt mari, verde închis și în formă de inimă. Ele sunt situate pe butași subțiri lungi. Florile sunt de la roz deschis până la roșu închis, cu un spikelet galben sau alb pufos în centru. Anthurium inaltimea ajunge la 80 cm, butașii cu flori – aproximativ 20 cm. Speranța de viață – nu mai mult de 3 ani.