What’s Up, bătut de poliţişti! Alice: “Înţelege că a greşit, dar chiar aşa?”

Scandalul momentului din lumea mondenă continuă cu dezvăluiri uimitoare, chiar de la Alice!

Iubita lui What’s Up a ţinut să clarifice tot ce s-a întâmplat luni seară atât între ea şi artist, cât şi între artist şi oamenii legii,

iar lucrurile sunt mai complicate decât am fi crezut. Potrivit celor spuse de violonistă, What’s Up a fost bătut de oamenii legii!

Alice Badea, iubita lui What’s Up a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars

că artistul a fost bătut de poliţişti în momentul în care a fost ridicat de la apartamentul din centrul Capitalei. 

Aşa explică violonista şi existenţa zgârieturilor şi a vânătăilor pe care le-au observat jurnaliştii pe corpul artistului. De asemenea, Alice nu ştie dacă l-a muşcat pe unul dintre poliţişti. 

“Era foarte supărat că l-au lovit foarte tare şi zicea că înţelege că a greşit, dar chiar aşa *Mă calci pe cap?* Erau de la momentul în care l-au somat (n.r. zgârieturile)”, a spus Alice.

Potrivit surselor Spynews.ro, artistul nu prea a cooperat cu poliţiştii, cântăreţul având un limbaj colorat şi câteva… ameninţări: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”.

Tot sursele noastre spun că, atunci când poliţiştii l-au pus la pământ, What’s Up şi-a înfipt dinţii în piciorul unuia dintre ei. 

Artistul se află sub control judiciar şi are un dosar pentru ultraj. Practic, va fi nevoit să meargă lunar la poliţie pentru a semna un catastif. 

What’s Up a ajuns în faţa oamenilor legii după mai multe certuri pe care le-a avut cu Alice Badea. Violonista a povestit că, atunci când l-a condus la lift, What’s Up a împins uşa şi i-a prins degetul.

Pentru că cu puţin timp înainte What’s Up fusese agresiv verbal, Alice s-a speriat şi a sunat la 112. Regretă acest pas, dar nu mai poate decât să-i fie alături acum şi să-l ajute să-şi rezolve problemele cu furia. sursa:spynews