Bombă în showbiz! Oana Roman a anunţat separarea de soţul său !

Oana Roman a anunţat separarea de soţul său, Marius Elisei. Anunţul a fost făcut în urmă cu doar câteva minute, după ce cu câteva ore înainte,

Oana Roman a anunţat că ea şi fiica sa au rămas singure, asumat.Oana Roman a anunţat separarea de soţul său, Marius Elisei.

Anunţul a fost făcut în urmă cu doar câteva minute, după ce cu câteva ore înainte, Oana Roman a anunţat că ea şi fiica sa au rămas singure, asumat.

Vestea vine ca o bombă pentru fanii lor, pentru că, deşi în trecut au mai avut probleme, recent, Oana Roman şi Marius Elisei nu au mai adus în discuţie eventualele probleme din cuplu.

Oana Roman a decis să posteze un mesaj public pe reţelele sociale, acolo unde a precizat că după şapte ani a decis să se separe de soţul său. Vedeta a precizat, totodată, că nu ştie dacă ruptura va fi una finală sau nu, însă simte că în acest moment, acesta este pasul pe care trebuie să-l facă.

Oana Roman a precizat, de asemenea, că soţul ei i-a fost alături în toate momentele grele, la fel şi ea lui, amândoi susţinându-se de fiecare dată. Oana Roman nu a menţionat,

însă, un motiv concret al separării, aceasta rezumându-se doar la menţionarea faptului că lucrurile nu mai mergeau aşa cum trebuie între ei, de ceva timp.

Chiar dacă s-au separat, Oana Roman şi Marius Elisei vor să fie în continuare în relaţii bune, de dragul fiicei lor.

Ba chiar vedeta a menţionat faptul că atunci când părinţii ei au divorţat, tatăl său nu a mai vrut să păstreze legătura cu mama ei, lucru pe care Oana Roman şi Marius Elisei nu vor să-l urmeze.

“Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează de ceva vreme, dar relaţia ca părinţi trebuie să rămână impecabilă.

Timpul va decide dacă lucrurile se vor mai repara sau nu între noi, dar acum amândoi ştim că această separare este unica soluţie”, este mesajul transmis de Oana Roman pe Facebook, după ce a anunţat că divorţează de soţul său, după o relaţie de şapte ani. sursa:spynews