Alina Horeanu a fost eliberată și s-a întors în Suceava. Cum arată acum „sexy-studenta criminală”

Alina Mihaela Horeanu, actualmente Roșca, a fost pusă în libertate de judecătorii din Gherla. „Sexy-studenta criminală” a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce,

în 2007, a ucis un om de afaceri din Botoșani care-i era fost iubit. În vârstă de 34 de ani, s-a întors acasă, în Suceava.

Alina Mihaela Horeanu, actualmente Roșca, a fost pusă în libertate de judecătorii din Gherla. „Sexy-studenta criminală” a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce, în 2007, a ucis

un om de afaceri din Botoșani care-i era fost iubit. În vârstă de 34 de ani, s-a întors acasă, în Suceava.

Judecătorii din Gherla eliberat-o pe Alina Mihaela Horeanu. Cât a stat după gratii pentru omor și înșelăciune, „cea mai sexy asasină din România”

și-a schimbat numele. În prezent, Alina Roșca se află în Suceava. Pe rețelele de socializare, Alina are grijă să pună imagini care să-i scoată în evidență trupul și atitudinea de „bad woman”.

Alina Horeanu a fost eliberată și s-a întors în Suceava. Cum arată acum „sexy-studenta criminală” / FOTO

Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Gherla au admis propunerea de liberare condiționată formulată de Alina Mihaela Horeanu.

„Instanța admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla și, în consecință, dispune liberarea condiționată a persoanei private de libertate Roșca Mihaela Alina

Alina Horeanu a fost eliberată și s-a întors în Suceava. Cum arată acum „sexy-studenta criminală” / FOTO

(fostă Horeanu, fostă Stoian), condamnată la pedeapsa de 20 de ani de închisoare prin sentința penală din 2013 a Judecătoriei Iași”, au precizat judecătorii din Gherla, conform BZI.

În închisoare, „studenta criminală” Alina Mihaela Horeanu a participat la muncă și „s-a achitat de sarcinile primite, a avut o comportare regulamentară și a dat dovezi de îndreptare”.

„Pentru rezultate bune, aceasta a fost recompensată de 59 de ori. Față de personalul din penitenciar și față de colegi a manifestat respect. Din textul de lege reiese că pentru a fi liberat condiționat, persoana privată

de libertate trebuie să îndeplinească în mod cumulativ cele trei condiții (executarea fracțiunii de pedeapsă, stăruința în muncă și dovezi de îndreptare)”, au adăugat judecătorii.

Amintim că, în 2007, Alina Horeanu, studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” şi iubitul Vlad Irimia Scurtu au plănuit să-l omoare pe Daniel Mancaş, un om de afaceri din Botoşani cu care tânăra a avut o relaţie.

Daniel Mancaş a fost atras de cei doi la Iaşi. Acolo, omul de afaceri a fost omorât cu 33 de lovituri de cuţit și mai multe lovituri cu o bâtă de baseball. Pentru a scăpa de cadavru, îi ajutor le-au venit Daniel Brăescu şi Alexandru Stan, condamnaţi la rândul lor la câte trei ani cu suspendare.

Împreună, au transportat cadavrul în pădurea de la Ilişeşti, unde l-au îngropat. De asemenea, au stropit cadavrul cu trei-patru pungi de clor și au turnat pământ de flori peste.

După ce cadavrul a fost descoperit, Alina Horeanu a primit 20 de ani de puşcărie, iar Vlad Irimia Scurtu, 23 de ani. scrie spynews.ro