Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum a arătat vedeta FOTO

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România.

După două divorțuri, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Nu, nu s-a căsătorit, așa cum s-ar gândi unii, ci s-a pozat în rochie de mireasă pentru a-și promova afacerea cu haine pe care o are.

Bianca Drăgușanu a îmbrăcat atât rochii de petrecere de nuntă, cât și pentru o cununie civilă.

Bianca Drăgușanu are 39 de ani și va împlini pe 6 martie anul acesta 40 de ani.

Fostă asistentă TV, Bianca Drăgușanu are acum business-ul ei propriu. 

Cum a devenit celebră Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a apărut la TV la vârsta de 20 de ani, la emisiunea “Din dragoste”, pe care o prezenta Mircea Radu.

Bianca Drăgușanu a vorbit ea însăși, cu umor, despre acea apariție.Relația cu un afacerist din Timișoara a făcut-o să slăbească foarte mult, iar, pe parcursul îndelungatei ei cariere în media, Bianca și-a făcut mai multe operații estetice.

“Atunci când am fost la «Din dragoste» eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc.

Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam.Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. De la Coco am învăţat

că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, declara Bianca Drăgușanu.

Printre mai multe relații și două căsătorii, una dintre ele cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a fost și cu celebrul designer Cătălin Botezatu. O altă relație foarte cunoscută a Biancăi a fost cea cu “Prințul” Adrian Cristea.

“Eu şi Bote suntem suflete pereche. I-am zis că alta ca mine nu o să mai găsească. Cătălin îmi este şi prieten şi iubit şi tată şi îmi doresc să fiu cu el pentru tot restul vieţii. Noi nu avem limite, ne-am iubit peste tot, pe mese, în lift, în baie, peste tot”, declara Bianca Drăgușanu despre Cătălin Botezatu.

Bianca și Bote s-au despărțit, dar au rămas buni prieteni în continuare.Cătălin Botezatu este și cel care i-a fost mentor Biancăi în domeniul vestimentar. scrie kanald.ro