CE A DECIS FRATELE LUI CORNEL GALEȘ ÎNAINTE DE ÎNMORMÂNTARE! E ȘOCANT…

Înaintea ceremoniei de înhumare a lui Cornel Galeș, fratele soțului Ilenei Ciuculete a luat o decizie care va stârni, cu siguranță, uimirea tuturor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii exclusive legate de hotărârea pe care a luat-o fratele lui Cornel Galeș, cu puțin timp înainte de ceremonia funerară.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Marian, fratele lui Cornel Galeș, i-ar fi anunțat pe apropiații soțului Ilenei Ciuculete că nu dorește să se implice în niciun fel la ceremonia funerară.

Mai mult, atât Marian, cât și cumnata lui Cornel, Ioana Maria Moldovan, i-ar fi comunicat Vivianei, ultima iubită a văduvului celebrei artiste, că nu vor participa la înmormântare.

Cornel Galeș nu vorbea cu fratele lui de ani buni!

Soţul Ilenei Ciuculete a murit supărat pe fratele lui, cu care nu vorbea de ani buni. Bărbatul se iubeşte cu Ana Maria Moldovan şi au împreună un băieţel. Fostul impresar îi acuza pe cei doi

că i-au ascuns moartea tatălui său, iar de atunci nu au mai ţinut deloc legătura. Marian nu a venit nici la înmormântarea celei care i-a fost cumnată. Iar Cornel Galeş nu şi-a cunoscut nici nepoţelul.

În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele.

Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie,

dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei?

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei

au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti? De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu?’’, se întreba Cornel Galeş, într-un interviu pentru o publicație din România.

Confesiunile lui Cornel Galeș!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de accidentul fatal, Cornel Galeș  s-a confesat unui prieten. Din câte se pare, văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului

său că nu este speriat de moarte, după ce, în urmă cu aproximativ doi ani, soția lui și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui. 

”Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama

ei nu a fost dispusă  la mai mult”s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul.

„Se afla în depresie puternică de ceva timp”

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana.

Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, pe care amândoi le-au negat cu vehemență.

Cu toate acestea, se pare că, în ultima vreme, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Potrivit unei surse apropiate cuplului,

cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire.

”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, a mai dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș. sursa:cancan