Oana Roman divorțează: „Între noi lucrurile nu mai funcționează”

Oana Roman și Marius Elisei divorțează. Vestea surprinzătoare a fost dată chiar de Oana, pe conturile de socializare.

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fetiță, pe nume Isabela, care va împlini vârstă de 6 ani în luna februarie a anului viitor. Se pare că lucrurile între Oana și Marius nu mai funcționează de ceva vreme

și cei doi au decis să se separe pentru o perioadă. Vestea despărțirii a fost dată chiar de vedeta de televiziune,

în urmă cu câteva momente, printr-o postare tulburătoare pe contul său de Facebook. Aceasta explică și care ar fi motivele care au condus la divorț: „Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare!

Am scris-o și am șters o apoi !Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum

se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații.

În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră si deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Cand părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris.

Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință, si îmi doresc ca relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul.

Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în creșterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respecta toată viața mea!

Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme,

dar relatia noastra ca părinți trebuie sa rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție.

Mi-aș dori ca presa să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară! Vă mulțumesc!”, – a scris Oana Roman pe contul său de Facebook sursa:unica.ro