Sfatul zilei 22 iulie 2021. Zodia care sufera in aceasta zi

Berbec

Familia este elementul central după care te ghidezi și nu faci nimic fără să ceri părerea unei persoane apropiate. Ai nevoie de susținerea celor din preajma ta.

Taur

Relația cu străinătatea este foarte bine pusă la punct. E posibil să te viziteze cineva de peste hotare sau să pleci chiar tu într-un concediu binemeritat.

Gemeni

Este o zi potrivită pentru socializare și pentru a lega noi prietenii. E cazul să fii mai deschis și să comunici mai mult, ai stat destul închis în tine.

Rac

Sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont dacă vrei să evoluezi în carieră. Ambiția nu este de ajuns, mai trebuie să și muncești până seara pentru asta.

Leu

Ai de luat decizii importante legat de semnarea unui contract. Cine știe, poate a venit momentul să schimbi macazul și să încerci și altceva, să înveți.

Fecioară

Vești excelente pe plan personal. Relația cu partenerul de viață se restabilește și reușiți să ajungeți la o înțelegere, pe aceeași lungime de undă.

Balanță

Ar fi bine să nu mai fii preocupat numai de locul de muncă, ci și de relația pe care o ai cu colegii. Nu ar strica să-ți faci prieteni noi.

Scorpion

Poți aplana niște dispute mai vechi datorită tacticilor la care apelezi. Ești un bun negociator, lucru care te ajută și în plan profesional.

Săgetător

Te bucuri de capacități extraordinare de relaționare, fapt pentru care ziua este axată pe conversații și relații. Poți afla multe lucruri despre tine.

Capricorn

Fii cu ochii în patru și cu urechile ciulite. Nu scăpa oportunitățile care se ivesc în calea ta, nu mai vin altele pentru o perioadă lungă de timp.

Vărsător

Poți învăța multe din experiențele celor din jur, nu trebuie neapărat să faci propriile greșeli. Fii mai atent la ce se petrece lângă tine.

Pești

Ești în formă maximă și gata să rezolvi toate sarcinile lăsate pe ultima sută de metri, chiar dacă pentru asta nu mai ai timp de prieteni.