Carmen Harra, noi previziuni despre România. Ce se va întâmpla în perioada următoare: “Sunt îngrijorată…”

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre România. Ce se va întâmpla în perioada următoare?

Carmen Harra vine cu noi previziuni pentru România. Clarvăzătoarea țării noastre susține că pandemia de coronavirus se va termina în perioada următoare. 

Carmen Harra, previziuni despre România

În Statele Unite, aceasta susține că pandemia de COVID-19 se va termina în următoarele 2 luni și că în unele state nu se simte deloc pandemia. 

În continuare, artista a mai adăugat faptul că peste 2-3 luni, țara noastră va fi din ce în ce mai bine. Însă, este mai îngrijorată de starea generală a oamenilor. 

„O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia.

De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa.

Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie,

de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”,  a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra a mai declarat faptul că anul 2021 are o altă energie față de 2020.

Anul acesta ar însemna că vom putea scapa de această suferință. 

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri.Așa că cifra 5

înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare.

Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus).

De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze.

Din mai se va vedea clar”,  a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus. scrie wowbiz.ro