ULTIMA ORA! Florin Cîțu, anunțul momentului despre restricții: „Nu scăpăm de mască!” Ce se întâmplă de la 1 august?

Premierul Florin Cîțu a declarat marți, 20.07.2021, că nu este exclus să se introducă a treia doză de vaccin în schemă. Ce se va întâmpla cu masca de protecție?

Premierul Florin Cîțu a făcut un anunț important despre ceea ce se va întâmpla de la 1 august în România.

Ce se întâmplă cu masca de protecție de la începutul luni august?

Florin Cîțu, anunț important despre restricții

Premierul Florin Cîțu a declarat marți faptul că va fi respectat calendarul relaxărilor, de la 1 august urmând noi ridicări de restricții.

„Relaxări, nu restricții!”, a afirmat Cîțu.

De asemenea, premierul a vorbit și despre posibilitatea administrării celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID19.Întrebat de jurnaliști dacă a fost luată o decizie în ceea ce privește administrarea unei a treia doze de vaccin, premierul Florin Cîțu a răspuns.

  “Așteptăm o decizie. Specialiștii ne vor spune exact, nu sunt eu în măsură. Așa arată direcția în care care merg discuțiile”, a spus Florin Cîțu.

Ce spune premierul Florin Cîțu despre valul 4 al pandemiei de coronavirus?

Florin Cîțu a menționat, de asemenea, că singura metoda pentru a ține sub control noul val al pandemiei, ce urmează să apară, este vaccinarea. De asemenea, se pare că de la 1  august nu scăpăm nde masca de protecție în interior, însă urmează noi relaxări la început de lună. 

”Nu scăpăm de mască la interior, deocamdată.Sunt relaxări mai mult pentru evenimente în spațiu în aer liber, cu un număr mai mare de participanți. Ora nu se schimbă, rămâne tot ora 2 noaptea. 

Nu sunt foarte multe relaxări. Așa cum arată acum situația, mergem cu ce avem, cu excepția evenimentelor. Suntem încă într-o situație foarte bună.

Avem și condiții la intrarea în țară pe care nu le modificăm. Suntem precauți. Singura pregătire pentru valul 4 este vaccinarea.about:blankLearn moreRămân vaccinuri și pentru a treia doză.

Așteptăm decizia, dar specialiștii se îndreaptă spre acest lucru. Ei ne vor spune că trebuie administrată. Așa arată direcția în care merg discuțiile”, a declarat Florin Cîțu. scrie kanald.ro