ULTIMA ORA! Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu! Ce mesaje de dincolo încearcă artista să transmită

Apropiații manelistei sunt convinși că aceasta încearcă să le transmită semne de pe lumea cealaltă. Iată despre ce este vorba.

Denisa Răducu era una dintre cele mai iubite artiste de manele din România. Din nefericire, deși era tânără și plină de viață, o boală s-a abutut asupra ei și a luat-o de pe lumea aceasta prea devreme.

La doar 27 de ani, aceasta s-a stins din viață, lăsând în urmă multă tristețe, suferință și lacrimi.Familia a fost pur și simplu în stare de șoc și nici până astăzi nu pot accepta că blodina nu mai este printre ei. 

Oamenii care au cunoscut-o pe Denisa Răducu spun că tânăra tot trimite semne de pe lumea cealaltă. Iată ce s-a întâmplat de când aceasta a fost înmormântată. 

„ Din ziua în care fata a fost îngropată, uşa garajului în care a stat câteva ore în curtea părintească nu se mai închide, iar tatăl manelistei spune că, de fiecare dată când se duce în camera ei, simte o energie pozitivă!

Mai mult, în urmă cu două seri, pe la miezul nopţii, Florin, iubitul Denisei, a simţit şi el prezenţa tinerei. Aflat în cimitir,

aşa cum se întâmplă zilnic de la înmormântare încoace, exact deasupra locului de veci al cântăreţei a apărut pe cer o stea care părea să strălucească mai puternic.

Imediat, bărbatul a luat totul ca pe un semn din partea celei pe care a divinizat-o până în ultima clipă.De altfel, el le-a şi spus celor care îl însoţeau în acel moment că lucrurile acestea au un sens şi Denisa, de acolo de unde este acum, parcă ar vrea să îi transmită ceva”,  au povestit oamenii din Ștefănești. 

Denisa Răducu a apărut în visele unui fan 

Nu o dată artista a apărut în visul unui fan. Recent, acesta a povestit că a visat-o pe Denisa Răducu în timp ce susținea un concert într-un club.

Aceasta era îmbrăcată într-o rochie aurie și părea foarte fosarte veselă, motiv care l-a făcut să creadă că aceasta și-a găsit pacea și că este liniștită. 

Nu este singura poveste pe care o are cu manelista. Iată ce a pățit n urmă cu câțiva ani, după ce s-a rugat pentru sufletul ei. 

„ Am visat-o pe Deny pentru a treia oară! N-am mai visat-o, din păcate, de pe 2 septembrie, atunci când în vis mi-a dat semnul că a născut un copilaş în avion. Acel semn a fost colosal, pentru că dorinţa ei cea mai mare a fost să aibă copii​ (…)

Dar în visul recent, de astă noapte, eram cu Theodor şi cu alţi câţiva din grup, nu-mi aduc aminte exact, dar eram într-un club nu prea mare şi

Deny cânta pe scenă şi ne zâmbea. Nu mai ţin minte exact cum era îmbrăcată, dar parcă era într-o rochie aurie (…). scrie wowbiz.ro