Zodiile ocrotite de Dumnezeu în 2020. Doar patru-s norocoase. Vor avea un an fabulos!

Pentru patru zodii, anul 2020 vine cu vești neașteptate. Își vor schimba viețile radical și vor avea succes pe toate planurile.

Leii culeg roadele muncii lor și se îmbogățesc, în timp ce Capricornii se vor bucura de liniștea și iubirea după care tânjeau.

Iată care sunt zodiile norocoase în 2020. Sunt patru la număr! Ești printre ele?

LEU.

Un an adorabil! Iată pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului. Financiar, va fi un an în care banii vin și tot vin.

Nu sunt bani câștigați ușor, veți munci pentru ei, dar eforturile vor fi răsplătite, spre deosebire de anii trecuți,

în care parcă vi s-au scurs printre degete. La capitolul sănătate, astrele recomanda mai multă odihnă și eliminarea stresului, în a două jumătate a anului.

SĂGETĂTOR.

Nativii din Săgetător vor face multe schimbări în anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei.

Veți îndepărta din viață “balastul” – oamenii toxici, activitățile inutile, viciile. Financiar, săgetătorilor le va merge mai bine că până acum, dar nu sunt câștiguri neașteptate, ci sunt recompense venite din muncă anilor trecuți.

CAPRICORN.

Capricornii se vor preocupa foarte mult de pacea interioară. Spiritualitatea voastră e tot mai pronunțată. Viață de familie – inclusiv cea sentimentală – va fi înfloritoare.

Atenție însă că pot avea loc discuții pornite de la bani. În primele trei luni ale lui 2020, capricornii vor fi foarte ocupați – și nemulțumiți – la serviciu. Apoi, situația se mai limpezește.

PEȘTI.

Nativii din pești vor avea succes profesional și un an destul de liniștit. Câștigurile bănești nu vor lipsi în 2020 și

e posibil să va doriți o investiție mai mare, gen schimbarea mașinii. Veți reuși. Este un an în care aproape tot ce va propuneți

– în mod realist – va iese. Totuși, în domeniul financiar, aveți grijă că, deși va intră mulți bani, aveți tendința de a cheltui nechibzuit. Economisiți cât de mult posibil. sursa:a1.ro