O mamica isi saruta de zor copilul in magazin. O femeie a abordat-o si i-a spus cuvinte jignitoare. Motivul pentru care mamica isi pupa copilul

Kelly Dirkes era la cumparaturi intr-un supermarket local alaturi de copilul ei pe care il tinea la piept, il pupa si il alinta. In acel moment, o alta femeie, clienta si ea in magazin, s-a apropiat de ea si i-a spus niste cuvinte nepotrivite.

Clienta i-a spus lui Kelly ca isi cicale copilul prea mult si ca, daca mai continua asa, ar putea sa devina dependent de ea.

Kelly i-a zambit, a trecut mai departe si, cand a ajuns acasa, a povestit pe contul ei de Facebook ce a patit. Mesajul ei a adunat mii de like-uri si sute de share-uri.

„Draga femeie din magazin,
Nu este prima data cand aud ‘o sa il rasfeti’. Esti convinsa ca fetita mea nu va invatat sa fie ‘independenta’.

Ti-am zambit, am sarutat-o pe frunte si am continuat sa imi fac cumparaturile.

Daca ai sti ce stiu eu…
Daca ai stii ca si-a petrecut primele 10 luni din viata complet singura, intr-un patut de metal complet gol, fara nimic ce sa o poata consola decat degetelul pe care il baga in gurita si il sugea!

Daca ai sti ce stiu, cum arata privirea ei in momentul in care cei de la orfelinat mi-au dat sa o tin in brate pentru prima data – momente efemere de serenitate amestecate cu pura teroare! Nimeni nu o tinuse in brate niciodata pana in acel moment si nu stia ce sa faca…

Daca ai sti ca statea in patutul ei si nu plangea niciodata pentru ca, pana in acel moment, nimeni nu raspunsese plansetelor ei.

Daca ai sti ca anxietatea era o componenta obisnuita a zilelor sale, alaturi de faptul ca se lovea singura cu capusorul de barele de metal ale patului si se legana singura pentru a simti o mica urma de confort!

Daca ai sti ca bebelusul pe care il port in brate este sfasietor de ‘independent’ si daca ai sti cate minute, ore, zile, saptamani si chiar ani vom petrece incercand sa ii scoatem din cap partile care striga ‘trauma’ si ‘nesiguranta’!

Daca ai sti ce stiu eu…”, a postat Kelly pe Facebook.