Horoscop 13-20 noiembrie 2021: Ploua cu NOROC peste 3 zodii

Berbec

Astrele te anunță că ești pe drumul cel bun. Nu mai privi în urmă și concentrează-te la lucrurile pe care le ai de realizat.

Taur

Munca îți este în sfârșit răsplătită cum trebuie. Superiorii au găsit un loc potrivit pentru informațiile și cunoștințele tale.

Gemeni

Răbdarea nu este punctul tău forte și asta se vede pe parcursul zilei în relațiile cu cei din jur. S-ar putea să răbufnești.

Rac

Vin reproșuri din partea partenerului de viață, care este tot mai nemulțumit de felul în care decurge povestea de dragoste.

Leu

Încearcă să vezi partea plină a paharului și lucrurile bune nu vor întârzia să apară. Ai mai multă încredere în forțele proprii.

Fecioară

Ești încăpățânat și nu vrei să asculți deloc părerile celor din jur și asta te face uneori să pierzi. Nu strică să auzi ce au de spus ceilalți.

Balanță

Nu mai amâna întâlnirea cu gașca de prieteni. Îți va prinde de minune să ieși din casă, să schimbi ceva păreri cu persoanele apropiate.ADVERTISEMENThttps://a587516e814cc87fb445389e57b6472b.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Scorpion

Situația poate scăpa de sub control la locul de muncă dacă nu reușești să lucrezi în echipă. Măcar fă un pas în acest sens.

Săgetător

Discuțiile banale se termină întotdeauna prost. Ai grijă cum pui problema cu jumătatea ta, să nu ajungeți la cuțite.

Capricorn

Este o zi complicată atât la serviciu, cât și acasă. Sunt foarte multe lucruri de rezolvat și nu știi cum să le faci față.

Vărsător

Păstrează-ți calmul în orice situație. Nu este cazul să disperi și să arunci vina pe oamenii din jur. Fii stăpân pe tine.

Pești

Unii oameni se consumă prea mult, în timp ce tu ești exact la polul opus. Nu-ți pasă de nimic, numai de propria persoană.