Horoscop 6-12 decembrie 2021: Ploua cu MARE NOROC peste 2 zodii

Berbec

Aveai alte planuri pentru această zi, dar au intervenit niște lucruri pe care trebuie să le rezolvi. Nu te îngrijora, ziua nu e compromisă, s-ar putea să ai timp să le faci pe toate.

Taur

Nu trebuie să să te descurajezi doar pentru că anumite lucruri nu ies așa cum ți-ai fi dorit. Ai ocazia să îndrepți situația cu altă ocazie.

Gemeni

E momentul să te relaxezi și să lași deoparte grijile de la locul de muncă. Fă o activitate care îți place sau ieși la o plimbare cu un prieten.

Rac

Trebuie să le spui celor dragi dacă există lucruri care te deranjează la ei. Nu ține totul în tine, e bine să dai dovadă de sinceritate.

Leu

Simți nevoia să faci o schimbare în plan personal. Gândește-te bine și analizează situația, nu lua decizii pe care le-ai putea regreta. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie.

Fecioară

Vrei să te ocupi de toate treburile cu care ai rămas în urmă, dar asigură-te că rezervi a doua parte a zilei pentru relaxare. Ai nevoie de energie.

Balanță

Ai grijă de tine și ocupă-te de activitățile care îți plac, de

hobby-urile de care nu ai mai avut timp în ultima vreme. E momentul să te relaxezi și să te bucuri de timpul liber.

Scorpion

Încearcă să faci unele compromisuri și să renunți la unele cheltuieli.

Vrei să faci economii, dar nu vei reuși acest lucru dacă nu renunți la ceea ce nu-ți trebuie urgent.

Săgetător

Nu are rost să te stresezi din cauza unor lucruri pe care oricum nu le poți rezolva. Depinde doar de tine să re adaptezi situației și să te încarci cu energie pozitivă.

Capricorn

Sunt niște tensiuni în familie sau în grupul de prieteni și trebuie

să-ți păstrezi calmul. Nu spune lucruri pe care le-ai putea regreta și care i-ar putea răni pe ceilalți.

Vărsător

Ar trebui să ieși din zona de confort și să faci lucruri noi. Rutina nu este bună și ar fi bine să faci și altceva, poate descoperi un nou hobby.

Pești

Trebuie să te organizezi mai bine. Nu ai timp de nimic, dar continui să amâni unele sarcini sau să le faci pe ultima sută de metri.