O tânără îşi acuză mama că a vândut-o! Cumpărătorul Elenei a făcut-o mamă la 14 ani.

O tânără o acuză pe cea care a născut-o că a… vândut-o! Atenţie, când fata avea doar 12 ani. Se pare că femeia ar fi dat-o pe copilă unui bărbat originar din Irak. Vă întrebaţi ce a primit la schimb mama?

Ei bine, ţigări şi bere, acuză fiica ei. Povestea Elenei, fata care până la 21 de ani a adus pe lume 4 copilaşi, îţi va da fiori de gheaţă pe şira spinării!

6 ani, 4 ani, 2 ani şi 1 an! Acestea sunt vârstele pe care le au copiii Elenei, tânăra de 21 de ani care a trăit un adevărat coşmar. De la 12 ani, poveşteşte Elena, a început să trăiască cu un bărbat de 56 de ani, din Irak, după ce mama ar fi vândut-o.

La vârsta de 9 ani, Elena şi-a cunoscut prima dată mama. După ce a abandonat-o la naştere, femeia şi-a făcut apariţia şi asistentul maternal a sfătuit-o să îi dea o şansă.

Asociaţia i-a dat voie să plece la ea, în vizite… Totul părea bine, dar la 12 ani, mama i-a spus că “este ziua ei de naştere şi că o face la un cetăţean străin, la care lucrează”.

Ajunsă acolo, Elena ar fi fost vândută de propria mamă. S-a întors însărcinată în organizaţie şi a început greul… La 21 de ani, are patru copii cu bărbatul de 56 de ani! Prezentă în platoul emisiunii “Acces Direct”, Elena şi-a spus povestea.

“Nu pot s-o condamnat pe mama în mod special, ea a avut sufletul matern de a mă întreţine pe mine. Acum este cu concubinul ei”, a spus tânăra.

Cu toate acestea, bărbatul de 56 de ani i-a intrat la suflet Elenei… a spus cu ochii în lacrimi că “a decedat acum trei luni zile” sursa:spynews