Apariție surpriză la priveghiul lui Cornel Galeș! Fiica lui a venit în mare secret, iar pentru ea a fost deschis sicriul! Ce a făcut la căpătâiul tatălui ei? EXCLUSIV

Puțină lume a știut că soțul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, cel care este înmormântat astăzi, a avut o fiică din prima sa căsătorie.

Claudia, singurul copil al lui Cornel Galeș, nu a fost apropiată de tatăl său, iar după căsătoria acestuia cu Ileana Ciuculete

se pare că legăturile de familie s-au rupt definitiv. Între tată și fiică se pare că au fost certuri aprinse care au culminat cu un proces, Claudia l-a dat în judecată pe Cornel Galeș pentru plata pensiei alimentare.

Ei bine, se pare că de atunci cei doi nu și-au mai vorbit, nu s-au văzut și nimeni nu credea că fata lui Galeș va veni să-și ia acum rămas bun de la tatăl ei. Dar, miercuri seara,

la capela unde este depus sicriul cu trupul lui Cornel Galeș și-a făcut aparița Claudia, spre surprinderea celor prezenți.

”A stat toata seara lângă sicriu, pentru ea a și fost deschis. A plâns și și-a privit tatăl pentru ultima oară. Era clar că regretă că nu a putut să vorbească cu el înainte ca acesta să moară”, ne-a spus o persoană apropiată de Cornel Galeș.

De altfel, înainte de a pleca, Claudia a spus că și-a iertat tatăl pentru faptul că nu a fost alături de ea atunci când a avut nevoie.

Claudia a stat ore bune lângă sicriu, a plecat undeva după două noaptea de la capelă, iar în această dimineață a plecat din țară. Ea nu va participa la înmormântarea tatălui ei. 

O persoană apropiată de Cornel Galeș ne-a povestit ce s-a întîmplat între Claudia și tatăl ei în perioada în care acesta era căsătorit cu Ileana Ciuculete.

”Cornel și Claudia nu au mai vorbit de ani buni, nu s-au înțeles deloc. Cornel, practic, la fel ca și Ileana Ciuculete, nu simțea că are o fată, un copil, relația lor fiind extrem de tensionată.

S-a și judecat cu Claudia pentru pensia alimentară, ea a cerut să îi fie plătită până la finalizarea studiilor…”, ne spunea una dintre cele mai apropiate persoane de Cornel Galeș.

Cornel Galeș nu și-a văzut niciodată nepotul!

Între timp, preferând o viață cât mai discretă, Claudia Galeș îl făcuse bunic pe Cornel Galeș, chiar dacă soțul artistei Ileana Ciuculete nu s-a putut bucura de statutul său, el, susțin sursele noastre, nevăzându0și niciodată nepoțelul.

Claudia, căsătorită și devenită mamă, nici nu a insistat să își reunească familia, preferând să se bucure de viața pe care o are alături de soțul ei și de fiul lor.

Angajată ca însoțitoare de zbor pentru o companie aeriană românească, Claudia profită la maximim de locurile exotice pe care le poate vedea, iar pe contul ei de socializare se poate observa că duce o viață cât se poate de fericită. Ba chiar mai mult,

Claudia este, probabil, extrem de încântată de faptul că și-a revenit pe deplin după nașterea nepotului lui Cornel Galeș, ea pozând, în vacanțele petrecute alături de soțul ei, în costum de baie, dezvăluind că, oricând, ar putea fi fotomodel.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore,

până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. “Din păcate, s-a confirmat.

Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”, ne-a spus aseară Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan

care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav… Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș. sursa:wowbiz