Prima declaratie a Oanei Roman, dupa ce a anuntat despartirea de Marius

Oana Roman s-a despartit de sotul ei, Marius Elisei.

Vestea ca Oana Roman s-a despartit de sot a luat pe toata lumea prin surprindere. La scurt timp dupa ce a postat pe

pagina sa de socializare ca se separa de sotul sau dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a dezvaluit si motivul. In exclusivitate pentru kfetele.ro, Oana Roman a transmis un mesaj scurt si succint:

„Da, este adevarat, ne-am separat. Nu mai am nimic de adaugat fata de ceea ce am anuntat deja. Va multumesc pentru intelegere”, ne-a transmis Oana Roman in urma cu putin timp.

„Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o apoi! Din pacate, o fac pana la urma! Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodata nu am fost ipocrita si nu am mimat sau pozat in fericirea perfecta asa cum se face pe retelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodata.

Oana Roman s-a despartit de Marius Elisei: Prima declaratie’

In aproape 7 ani de relatie am trait impreuna cu Marius momente absolut minunate si fericirea adevarata, dar am avut si momente foarte grele in care amandoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste incercari si-au pus amprenta asupra noastra si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care intre noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.

Am decis de comun acord sa ne separam! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun ramane acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amandurora din toate punctele de vedere.

Cand parintii mei au divortat, tata a decis sa intrerupa orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinta si o trauma de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU traiasca aceasta suferinta, si imi doresc ca relatia noastra ca parinti sa ramana una civilizata si de prietenie in a putea sa ne crestem in mod responsabil copilul.

Marius a fost langa mine cand nu a fost nimeni, s-a implicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei, am trait multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il voi respecta toata viata mea! Imi doresc sa avem maturitatea de a face impreuna ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem.

Relatia noastra ca si cuplu nu mai functioneaza bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca parinti trebuie sa ramana impecabila.

Timpul va decide daca lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amandoi stim ca aceasta separare este unica solutie. Mi- as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clara!”, a scris Oana pe pagina sa de socializare, potrivit kfetele.ro