CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ LOREDANA CHIVU PE PÂRTIE, LA RÂNCA! OAMENII AU RÂS ÎN HOHOTE

O nouă apariție-șoc a Loredanei Chivu, de data aceasta pe pârtie, la Rânca. Cei pasionați de sporturile de iarnă au rămas, pur și simplu,

”interziși” după ce au identificat-o pe vedetă. Nici nu au știut la ce să privească mai întâi, la ”șenilatele” din picioare sau la ținuta mulată.

Sexy-blondina se menține în centrul atenției, fiindcă o dată la trei-patru zile postează câte o fotografie surprizătoare.

E drept că are foarte mulți admiratori, iar atenția acestora trebuie întreținută, dar o astfel de apariție, pe pârtie, i-a făcut pe unii dintre privitori să râdă în hohote.

Loredana Chivu a surprins și prin încălțămintea pe care a purtat-o pe pârtie, ”șenilatele” fiind și ale subiect al multor comentarii.

Vedeta s-a echipat ”mulat” la Rânca, acoperindu-și capul cu gluga și scoțând… posteriorul în evidență,

prin intermediul unei poziții studiate în prealabil. Dar ne apropiem de sărbătorile de iarnă, așa că Loredana Chivu va mai face internauților asemenea cadouri vizuale.

Loredana Chivu, varianta hibernală
Loredana Chivu, varianta hibernală

”Diseară trebuie să îți arăt organul genital

Loredana Chivu s-a prezentat la un salon de piercing din Capitală, ocazie cu care și-a înnobilat organul genital.

Da, este adevărat! Imediat după intervenție, blondina și-a sunat o bună prietenă, iar dialogul este de-a dreptul fabulos.

M-am dezvirginat! Doamne, ce strălucește, ce frumos se vede! Diseară trebuie să îți arăt organul genital”, este doar o parte a dialogului pe care Loredana Chivu l-a purtat cu amica ei.

Cert este că acest filmuleț a ”incendiat” spațiul online, iar vizitatorii au savurat fiecare secundă în care a apărut cunoscuta blondină. sursa:cancan