Horoscop 13 mai cu Neti Sandu. Vești importante pentru Balanțe

Horoscop 13 mai prezentat de Neti Sandu

O zi chiar frumoasă. O s-avem motive de bucurie, poate mergem în vizită la rude sau plecăm cu prietenii într-o escapadă turistică să luăm o gură de aer proaspăt c-avem nevoie.

Vibrația zilei este 4 și o să ne asigurăm că alor noștri nu le lipsește nimic. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 13 mai TAUR

Vi se fac promisiuni de bani, poate dacă intrați într-o afacere care să aibă o finanțare că lumea și nevoie de bani aveți.

O să reglați o situație financiară, achitați rate, facturi, scăpați de restanțe ca să începeți proiecte noi, c-aveți o agendă încărcată.

Horoscop 13 mai GEMENI

E momentul să vă-ngrijiti de sănătate, să faceți un set de analize medicale, să vă asigurați că e totul sub control.

Se pare c-o să primiti niște atenționări că ați omis niște lucruri și va trebui să remediați situația ca să nu încasați vreo amendă sau o reziliere de contract.

Horoscop 13 mai RAC

Vă invită cineva în alt oraș și v-ar prinde bine o escapadă turistică și o să fiți fresh de luni încolo.

Poate plecați pe undeva ca să vă limpeziți gândurile, poate faceți și mișcare, îi luați și pe copii și o să vă remontați, după o perioadă de stres.

Horoscop 13 mai LEU

Poate sunteți pe picior de plecare, o fi vreun eveniment prin țară pe undeva și o să vă duceți c-aveți nevoie de un respiro.

Vi se legalizează un act, poate vă cumpărați o casă, ori poate primiti o donație și se-ntâmplă totul la notar, cu vreun martor, se pare c-o să vă bucurați de niște beneficii.

Horoscop 13 mai FECIOARĂ

Insistă cineva să vă întâlniți, dar se poate să cereți o amânare dacă plecați într-o stațiune de agrement.

O să luați niște bani și o să dați iama prin magazine, c-aveți de făcut aprovizionare poate și pentru că luați cu voi provizii acolo unde-o să plecați, la relax.

Horoscop 13 mai BALANȚĂ

Se poate să definitivați niște studii, dați examene, lucrări finale, o să aveți de lucru, nu glumă.

Se poate să vă pregătiți de o plecare în weekend, poate v-ați făcut o rezervare în străinătate și o să va mai limpeziți creierii, să vă destindeți.

Horoscop 13 mai SCORPION

Poate-ntâlniți pe cineva care vine cu o ofertă de lucru și o s-aveți timp să analizați pe toate fețele situația până luni.

O să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni, poate e ziua cuiva de naștere, sau alt prilej festiv și plecați în altă localitate pentru distracție.

Horoscop 13 mai SĂGETĂTOR

Se conturează o apariție în sfera sentimentală și o să fiți fericiți că Jupiter, patronul vostru, va fi în sfera amoroasă.

V-ați propus să mai degajați interiorul, să aruncați lucrurile pe care nu le mai întrebuințați și să aduceți un plus de culoare, de modernism locuinței.

Horoscop 13 mai CAPRICORN

O să faceți echipă cu niște prieteni și poate jucați ceva pe un teren de sport sau plecați la un munte, o mare.

Se poate să vă vină ideea să vă mutați, fie și pentru o vreme în altă casă, prin țară, sau chiar în străinătate, dacă vreți să faceți o-ncercare.

Horoscop 13 mai VĂRSĂTOR

Cineva la care ați tot visat ar putea veni zilele-astea și e bine să fiți pregătiți sufletește că nu se știe ce-o să vă spună.

Aveți nevoie de prieteni, o să rescrieți relația și cu rudele și o să fie o atmosferă caldă din care-o să vă-ncărcati, frumos, bateriile.

Horoscop 13 mai PEȘTI

Sunteți pe punctul de a vă schimba locul de muncă și să munciți cu altă tragere de inima că o să vă placă mai mult.

Voi s-ar putea să nu vă vedeți capul de treburi și cu toate astea să lăsați baltă obligațiile și să plecați la odihnă, dar numai dacă ele suporta amânare, altminteri nu prea merge.

Horoscop 13 mai BERBEC

Poate dați o fugă în străinătate și mai uitați de stresul cotidian, luați o gură de oxigen și vă-ntoarceși duminică.

Un vibe de zile mari, cam așa o să arate starea voastră de spirit nu numai acum, ci și în următoarele luni, că Jupiter v-aduce o infuzie de energie și fericire.