Sfatul zilei de sâmbătă, 14 mai 2022. Apar situații neprevăzute pentru Săgetător

Berbec

Nu te mai gândi doar la ceea ce nu ai în acest moment. Apreciază lucrurile bune și persoanele din viața ta, toate vor veni la timpul lor.

Taur

E timpul să pui piciorul în prag și să nu mai accepți orice din partea anumitor persoane. Nu trebuie să lași pe nimeni să profite de tine.

Gemeni

Trebuie să ai mai multă încredere în tine ca să reușești ceea ce ți-ai propus. Nu te mai subestima, poți face orice dacă ai ambiție.

Rac

Ai muncit foarte mult în ultima vreme și meriți un moment de respiro. Ar trebui să te relaxezi și să-ți petreci ziua cu familia sau prietenii.

Leu

Păstrează-ți calmul în situațiile tensionate. Nu rezolvi nimic dacă le reproșezi anumite lucruri oamenilor din jurul tău.

Fecioară

Concentrează-te pe lucrurile importante pe care le ai de făcut și nu pierde timpul. Ar trebui să duci la bun sfârșit anumite responsabilități pe care ți le-ai asumat.

Balanță

Încearcă lucruri noi, trebuie să ieși din rutină din când în când. Nu scăpa din vedere oportunitățile care ar putea să apară.

Scorpion

Ai multe de făcut și nu e momentul să pierzi timpul. E important să pui la punct toate treburile și să nu le lași pe ultima sută de metri.

Săgetător

Apar lucruri neprevăzute și planurile tale sunt date peste cap. Nu intra în panică, trebuie să te adaptezi situației și să vezi dacă mai poți rezolva ceva.

Capricorn

Nu-ți mai vărsa nervii pe cei din jur doar pentru că nu ai o stare bună de spirit. Încearcă să te calmezi și să-ți rezolvi problemele.

Vărsător

Nu le mai spune oamenilor doar ceea ce vor să audă. Fii sincer și spune-ți punctul de vedere, indiferent despre ce este vorba.

Pești

Ar fi bine să te relaxezi și să uiți de sarcinile de la job, măcar în a doua parte a zilei. Petrece-ți timpul alături de cei dragi sau ocupă-te de o activitate care îți place.